![]() |
بهترین روش برای aziat kardane دختران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بهترین روش برای aziat kardane دختران (/showthread.php?tid=1665) |
RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - خانوم گل - 04-01-2012 (04-01-2012، 12:35)ali63 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - FARID.SHOMPET - 04-01-2012 (04-01-2012، 15:52)nazgol نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() شما پسر ها؟؟؟؟ مګه همه پسر ها مشکل دارن؟؟؟ این شایان هم دلش پر بخاطر همین چند وقته به دختر ها ګیر میده. RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - hossein. - 04-01-2012 آقا من خواهش میکنم امتحانش نکنید منو بدبدخت کرد ![]() ![]() RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - amir.king - 04-01-2012 اگه اینطوری بود که تا حالا ما روزانه10000000000000000 تا دختر رو عصبی میکردیم ![]() ![]() ![]() RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - •¤✿¤•-atena2fan-•¤✿¤• - 06-01-2012 دلتون میاد ما گوگولی ها رو اذیت کنید؟؟؟؟ RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - miryam - 18-06-2012 با من اینکارو کردن محلشون نذاشتم با یه خطه دیگه همین رو برای خودش فرستادم یارو نمیدونست باید چیکار کنه منم انقدر بهش خندیدم RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - NEGAR SWEET - 20-06-2012 فک کردین فقط خودتون بلدین اذییت کنینننننننننن مگه تو خواب ببینینننن ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - Albert wesker - 20-06-2012 (04-01-2012، 12:24)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من میخوام امتحان کنم من همین الان رفتم اینو انجام بدم RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - (raha) - 20-06-2012 وا واقعا دخترا با این پیام اذیت میشن؟؟؟ منکه اصلا با این چیزا اذیت نمیشم ![]() RE: بهترین روش برای aziat kardane دختران - னιSs~டεனσή - 23-06-2012 بهترين روش براي اذيت كردن پسرا ![]() ۵ راه برای درآوردن لج پسرها ! 1 - هروقت یک پسر را می بینید به او بگویید : " آخ آخ چقدر لاغر شدی " حتی اگر قهرمان پرورش اندام باشد ! 2 - هروقت یک پسر را می بینید به او بگویید : " من یه دوست داشتم موهاش کپ موهای تو بود ، دو سال نکشید همشون ریخت و طاس طاس شد ، افسردگی گرفت و بعدشم خودشو کشت " حتی اگر یک خرمن مو داشته باشد ! 3 - هروقت یک پسر را می بینید به او بگویید : " زمان قدیم پسر که به سن تو می رسید 7 تا خانواده رو نون می داد " حتی اگر تازه وارد 18 سال شده باشد ! 4 - هروقت یک پسر را می بینید به او بگویید : " چه تی شرت قشنگی تنته ؛ 3 تا 1000 تومن می ارزه " حتی اگر 30000 تومن خریده باشد ! 5 - هروقت یک پسر را می بینید به او بگویید : " میگن الان رفقای ناباب خیلی زود پسرای اسکول شاسکول گاگول رو گول می زنن ؛ خیلی مواظب خودت باش " حتی اگر فوق تخصص مغز و اعصاب باشد ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |