![]() |
نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد (/showthread.php?tid=183097) |
RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 02-12-2014 اونامردبودن اماهمین شوماعی که هی زرتوزورت ازغین تایپکای مذهبی میزارب اگه ایران بازجنگ شه اولین نفری هستی که خ___ه میکنی *-__- RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - Tara M H - 02-12-2014 بچه ها من رفتم پیش رهبر جون... کاری باری؟ RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 02-12-2014 حیف همین اسلام بدجور دهنمونو بازوربسته وگرنه حرف واسه گفتن زیاده... RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - ALI REZA J - 02-12-2014 (02-12-2014، 17:43)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درمورد قسمت اول پست،کاملا غلطه. معصوم بودن ی مقامه ک خدا ب عده خاصی از اونایی ک گناه نمیکنن و البته اشتباه، میده و اختصاصیه.اکتسابی نیست.انتسابیه.حرفت اشتباهه.ی تحقیقی بکن داداش. اما حرف دومت،اولا ربطی ب بحث نداره.بامثال چیزی اثبات نمیشه.منحرف نشو.ولایت فقیهتونو اثبات کن ن توجیه. دوما،بله؛ هست.اما ترجیح میدم سکوت کنم.نپرس بیشتر اینو.همون اولن رو بچسب. درضمن ی چی گفتم ک چیزی نگفتی درجوابش.اونا عالم دین نبودن.اونا مردجنگ بودن.ن حدیث شناسن ن از رجال دینی.پس بازم حرفت غلطه. جواب همه حرفامو بده.گلچین نکن. (02-12-2014، 17:47)♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسلام دهن کسیو نمیبنده.میدونی چن تا یهودی و مسیحی اومدن پیش پیامبر و توهین کردن اما آخرش مسلمون شدن؟ آقایون ظاهرا اسلامی دهن هارو میبندن.من مذهبی هم خیلی حرف دارم اما... RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - سرباز خدا - 02-12-2014 همه حرفام درست بود یه سرچ بزن! (02-12-2014، 17:47)♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هرکی این جا اومده فحش دا ه توهین کرده حرفای نگفته رو زده شمام روش میشنویم فقط یه چیزی حرفای نگفته شما رو صد نفر قبل شما زدن به کنار صد دفعه هم جواب شنیدن RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - | NEON DEMON | - 02-12-2014 تا خوده امام زمان بیاد پشتش هستیم اومد دیگه نیازی نی پشتش باشیم اگه آدمه بدی باشه که مشخص میشه اگزم نباشه که پشتش هستیم چاره ای نیس (: RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - ALI REZA J - 02-12-2014 (02-12-2014، 17:56)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جواب منو بده.سرچ چیه؟تو مسلمونی ک دینتو از تو نت میخای پیدا کنی؟کتاب نداریم؟برو احادیثو بخون.جواب حرفای منم بده لطفا. اثبات ولایت فقیهتون . ن با مثال و توجیه.اثبات؟؟؟؟ اونایی ک گفتی عالم دین نبودن.فقط مرد جنگن.اهل حدیث نیستن ک.یا بشون وحی شده؟؟؟؟؟ اون دشمنا دشمن اسلامن.ن ولایت فقیهتون.انقد گنده فرضش نکن.هدف اونا اسلامه ن ....؟؟؟؟ (02-12-2014، 17:59)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آرررره.پشتش باش.موفق باشی. RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - | NEON DEMON | - 02-12-2014 (02-12-2014، 18:00)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به عمقه حرفم فکر کن (: RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - ALI REZA J - 02-12-2014 (02-12-2014، 18:03)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه حق نباشه الانم نباید پشتش باشی.میشه ب من اثبات کنی حق بودنشو؟ RE: نکنه این شهید روز قیامت یقه ما را بگیرد - | NEON DEMON | - 02-12-2014 (02-12-2014، 18:05)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |