انجمن های تخصصی  فلش خور
داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44)
+--- موضوع: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم (/showthread.php?tid=183739)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - سرباز خدا - 15-10-2014

(14-10-2014، 18:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم احساس میکنم که ناپلئون برگشته و داره داعش رو فرماندهی میکنه.این گروه فوق العاده سریع دارن پیشرفت میکنن.و مطمئنا به اینجا حمله کنند بهمون خیلی خسارت وارد میکنند.حالا ببینیم چی میشه

طبق احادیث معتبری که از امامان عزیزمون داریم
این گروه به ایران حمله نمیکنه ولی ایرانو نا امن میکنه

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - amiraly - 15-10-2014

یدالله فوق ایدیهم

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - Son of anarchy - 15-10-2014

(15-10-2014، 14:21)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2014، 18:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم احساس میکنم که ناپلئون برگشته و داره داعش رو فرماندهی میکنه.این گروه فوق العاده سریع دارن پیشرفت میکنن.و مطمئنا به اینجا حمله کنند بهمون خیلی خسارت وارد میکنند.حالا ببینیم چی میشه

یا علی مدد برادر:|

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - AyDiN.S - 17-10-2014

(15-10-2014، 14:21)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچ کدوم از اون احادیث رو قبول ندارم.هم ممکنه که حمله بکنه هم ممکنه که نکنه.اگه بکنه هر دو طرف متحمل خسارات زیادی میشن.

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - عشق لامبورگینی - 17-10-2014

سلاح اولی عجب چیزیه پدر سگ همونو باید بکنی تو ک*و*ن داعش.

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - DICTATORE BOZORG - 17-10-2014

چقدرکلفت بودبمب اتمی نبود؟

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - سرباز خدا - 18-10-2014

(17-10-2014، 22:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچ کدوم از اون احادیث رو قبول ندارم.هم ممکنه که حمله بکنه هم ممکنه که نکنه.اگه بکنه هر دو طرف متحمل خسارات زیادی میشن.

شاید.....

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ - 18-10-2014

crazycrazycrazyHuhHuhHuh

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - mahdi.ir - 19-10-2014

حاجی ـ ـ ـ چرا خودتو  اذیت میکنی؟

اینا نه قبول میکنن نه  نه واسشون مهمه ـ ـ ـ بحث نکو با ایناااا ـ ـ ـ

نـــــرود مــــیــــخ اهــــنیـــن در سنگ !!!

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - سرباز خدا - 19-10-2014

(19-10-2014، 14:41)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی ـ ـ ـ چرا خودتو  اذیت میکنی؟

اینا نه قبول میکنن نه  نه واسشون مهمه ـ ـ ـ بحث نکو با ایناااا ـ ـ ـ

نـــــرود مــــیــــخ اهــــنیـــن در سنگ !!!

من حاجی نیستم
فقط شونزده سالمه
امر به معروف و نهی از منکر
شاید نرود میخ اهنی در سنگ
ولی یه قطره اب پس از سال ها سنگ رو سوراخ میکنه