انجمن های تخصصی  فلش خور
چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) (/showthread.php?tid=183748)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سید محمد رضا معلمی - 30-10-2014

چون کسی که از اسلام خارج میشه توی یک کشور اسلامی مثل ایران اسلام رو نابود میکنه شماهم مشکل داری برو هند گاو پرستی کن

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 30-10-2014

(30-10-2014، 11:44)G*O*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفت متین و درست ولی این میشه دورویی  مسلا منه مسلمون اگه تصمیم بگیرم یهودی بشم کسی ازم پرسید نماز می خونم یا نه من با توجه به شرایط یهود باید بگم یهودی هستم خوب بعد نمی گن تو چرا ننه بابات مسلمونن؟ 
اسلام دروغ و درویی رو کذب محض دونسته بعد تو میگی سالی یه بار تو دلت دین عوض کن؟
وقتی تو مدارس ما نماز خوندن اجباریه و نمره داره من چطوری بیام سالی یه بار دین تو دلم عوض کنم؟

شما گفتن دینت چیه بگو اسلام
مگه اعمال به نیات نیست؟
اینا رو گفتم برا کسی که از اسلام خارج میشه
نه کسی که مسلمانه
چرا حرف بیخود میزنید
کجا نمره داره جو سازی میکنید

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - G*O*H*A*R - 30-10-2014

والا تو مدرسه ی ما به حجاب و نماز خوندن و قرآن خوندن نمره می دن مال شما رو نمی دونم

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 30-10-2014

مدرستون رو باید طبق قانون پلمپ کنن
خراب شه همچین مدرسه ای
والا منم محصل بودم
داداشمم محصله
همچین چیزی نداریم

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - G*O*H*A*R - 30-10-2014

منم موافقم
این یعنی ارزش گذاشتن برای عبادت

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - Ֆℋ£¥∂α - 02-11-2014

کجای قران گفته که اعدام کنید

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - *larmes de Feu* - 02-11-2014

این چه توجیهی بود دیگه؟
خواستی ابروشو درست کنی زدی چشش رو هم کور کردی!
خرابترش کردی بدتر!

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سانا50 - 02-11-2014

اره راست میگی تا علما بیان مردمو خر کنن تازه تو اسلام ریدن

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - اونی - 04-11-2014

سرباز خدا شما همون هیدن نینجا هستید دیگه؟
شما اصل رو صحیح بیان میکنید، اما ببخشید، ببخشید، اصلأ جواب دادن بلد نیستید، طرفو زده میکنید از اون موضوع، مخصوصأ توی آن قضیه که به حجاب ارتباط داشت.
در رابطه با این موضوع فکر فکر میکنم در صورتی اعدامه که کاری علنی و خلاف اسلام بکنی، به دیگران میتونی بگی، اگه مردم تظاهر به اسلام کنند و هرکاری میخوان انجام بدن، نام اسلام خراب میشه و بدتره

RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - hanie directioner - 04-11-2014

رضا..
ممنون

یه سوال :
از دین خارج شدن این که مثلا من که مسلمونم مسیحی بشم؟