![]() |
هشدار مسی به رئال! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: هشدار مسی به رئال! (/showthread.php?tid=185702) |
RE: هشدار مسی به رئال! - *VENUS* - 22-10-2014 (22-10-2014، 15:38)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب نیست آدم عقده ای باشه برادر من این که علایقمون با هم متفاوت دلیلی بر دشمن بودنمون با هم نمی شه الان خوده بازیکن های رئال و بارسا با هم دشمن نیستن که ما بخواهیم با هم دشمن باشیم RE: هشدار مسی به رئال! - Nazanin♥Xavi - 22-10-2014 عقده ای بودن نیس آرمینا جون حدیث من، کلا از رئالیا خوشش نمیاد ![]() سخ نگیر ن که نیستن ژاوی من صمیمی ترین دوستش رئالیه ![]() RE: هشدار مسی به رئال! - *VENUS* - 22-10-2014 (22-10-2014، 15:44)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حدیث تو؟ 0_0 شما کی با هم دوس شدین؟ 0__0 RE: هشدار مسی به رئال! - Hadis Messi - 22-10-2014 (22-10-2014، 15:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من عقده ای نیستم ولی من با تو دشمنم میخوای بخواه نمیخوای نخواه ینی نه فقط توها باهمه ی رئالیا دشمنم RE: هشدار مسی به رئال! - Nazanin♥Xavi - 22-10-2014 واااااااا آرمینا؟؟؟؟ ![]() نمیدونستی حدیث بهترین دوستمه؟10 ساله باهاشم ![]() علاوه بر دوست بودنم عاشــــــــــــقشم هستم ![]() زیراسمامونو بخون ![]() RE: هشدار مسی به رئال! - *VENUS* - 22-10-2014 (22-10-2014، 15:46)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فقط قبول دارم که رئال بهترین و تو هم باید به علایقم احترام بذاری در ضمن اگه تو اون بازیه لعنتی بارسا برنده شه من خیلیم ناراحت نمی شم چون بازم می دونم رئال بهترینه و مطمئنم بارسا شانس آورده که برنده شده (22-10-2014، 15:50)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه نمی دونستم!! الان فهمیدم!! این دوستت با من دشمنه RE: هشدار مسی به رئال! - Hadis Messi - 22-10-2014 هه اتفاقا من اگه بارسا ببازه (که نمیبازه)خیـــــــــــــــلی ناراحت میشم چون تو این 7 سال که بارساییم مطمئن شدم که بارسا بهترینه و اگه ببازه حتما حقشو خوردن! RE: هشدار مسی به رئال! - Nazanin♥Xavi - 22-10-2014 خب چ خوب ک فهمیدی! بیخیال بابا من ک با جفتتون دوستم ![]() RE: هشدار مسی به رئال! - *VENUS* - 22-10-2014 خلایق هر چه لایق لیاقتت همون بارسائه با اون مسی کوتوله! RE: هشدار مسی به رئال! - Hadis Messi - 22-10-2014 (22-10-2014، 16:04)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرفات نشون دهنده ی شخصیت خوشگلته! تو که خودت به سلیقه ی بقیه احترام نمیزاری چطور ازمن میخوای به سلیقت احترام بزارم؟ حرف واسه گفتن و کل کل تو این 7 سال زیاد یاد گرفتم ولی یه ریالیا لیاقت کل کل کردنم ندارن! میدونی چیه؟ نه اینکه نخواما، در توانم نیس بعضیارو آدم حساب کنم |