![]() |
|
کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! (/showthread.php?tid=188199) |
RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - gesooya - 30-10-2014 ایشالا که خدا رحیمه من خداروخیلی دوست دارم ولی بازم گناه کارم
RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 30-10-2014 یعنی این قدر از خودتون مطمئید؟ خدا اون دنیا با کسی شوخی نداره اولین چیزی که ازت سوال میشه نمازه فکر کردی خدا به راحتی ازت میگذره؟ باید فرقی بین ادم های نمازخون و قران خون باشه... در ضمن از خودت این قدر تعریف نکن RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - gesooya - 30-10-2014 تعریف نکردم گفنتم ان شاالله یعنی اگه خدا خواست RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - amin80 - 30-10-2014 رد می شم یا نمی شم فرقی نمی کنه فقط ممنون
RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - ραяα∂ιѕє- - 31-10-2014 کیف کن با حرفم چند تا سپاس میگیرم این حرفم از خودم نوشتم و بههههش کاملا اعتقاد دارم من از نظر خودم بنده ی خدا نیستم رنده ی خدام ![]()
RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - girls life♥ - 31-10-2014 (29-10-2014، 14:46)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی بگم والا حق با تو عه دیه لااایک درحد ایران RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - shayruan - 31-10-2014 (30-10-2014، 17:05)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین دقیقا حرف منو زدی...اینطوری نیس هرکاری بخوای کنی بعد بگی خدا کریمه...این سو استفاده است....بهتره تا یه جاهایی هم خودمون رو با الگوی اصلی زندگیمون یعنی حضرت فاطمه مقایسه کنیم...اون موقع میبینیم چقدر از رفتارامون شرمگین میشیم RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - ραяα∂ιѕє- - 31-10-2014 نترس شرمگین نیستم اگه حرفمو خوب بخونی گفتم قران نمی خونم مسیحی نیستم بی حجابم عقده ای نیستم و.................... بعدا اون قدر بی شعور نیستم سو استفاده کنم حرف سو استفاده نزدم ولی از خدا جلاد نسازین RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - [χσℓσνєѕтєя] - 31-10-2014 (29-10-2014، 14:46)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله خدا گفته حجابتونو رعایت نکنید چون عقده ای نیستید؟؟؟؟ خدا نماز نخونید چون ادم خوبی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (31-10-2014، 18:52)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سر کیو قول میالی؟؟؟؟ خوب بودن شرط داره! تا خوب رو چی معنی کنی اگه خوب بودن از نظر تو اینه پس همه تو بهشتن تازه ناراحت نشیا ولی نماز نمیخونی،قران نمیخونی،حجابت هم که رعایت نمی کنی یعنی کافری دیگه:||||| در ضمن خوب بودن فقط این نیست که بگی من خدا ایمان دارم باید به حرفاشم گوش کنی فهمیدی یا از خوب بودن بازم بگم؟؟؟؟ RE: کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! - سرباز خدا - 31-10-2014 این دختر خانوم اگه چن تا سپاسگرفته برا اینه که راحت طلبه ایشون فک کردن دین فقط بهشت رفتن داره انگار نه انگار جهنم هم هست بهشت هفت طبقه است شما انتظار داری با رعایت نکردن حجاب و نخوندن نماز بری بهترین جا به خدا قسم نماز و حجاب ملاکیه برای پیدا کردن فرد خالص از نا خالص پس نگو رد میشم اونی که نماز خونده نو اولویته |