انجمن های تخصصی  فلش خور
چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) (/showthread.php?tid=190932)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - alireza-7 - 13-11-2014

(07-11-2014، 14:21)sama joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک بدون لوازم آرایش هم خوشکلم
البته قابل توجه اونایی ک فک میکنن من خیلی از خود رازی هستم بگم ک از خودم تعریف نکردم بعد نیان بگن دختره ی از خود رازیSmile

اعتماد به سقفت منو کشته

(13-11-2014، 18:13)کسی پشت سرم اب نریخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 13:50)ali-7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا هرکی لوازم آرایش ندیده بگه براش بخرم دعوا نداره که یهو دیدین بختتون باز شد

نمک Angry

چیه تو هم لوازم آرایشی میخوای

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - sev sevil - 13-11-2014

بنظرم وقتی منقرض میشه که دخترا پسرارو تشخیص ندن و تو خونه بموننAngryAngryAngry

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - alireza-7 - 13-11-2014

(13-11-2014، 19:06)sev sevil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم وقتی منقرض میشه که دخترا پسرارو تشخیص ندن و تو خونه بموننAngryAngryAngry

نه خداییش خوب گفتی

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - sev sevil - 13-11-2014

خدارو شکر قبول هم میکنین

بیا رو دادم پررو شدAngryAngryAngry

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - dark heart - 13-11-2014

نظری ندارم ولی من همینجوریشم قشنگم
(آره دوستان میدونم اعتماد به سقفم نیازی نی تکرار بشه)

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - Dead-Girl - 14-11-2014

دستت طلا...بابا من میگم لوام ارایشای داداشمو کش میرم اونوقت شما میگید مارو بدون ارایش نمیشه دید؟
هع خندیدیم...

(13-11-2014، 18:20)ali-7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 14:21)sama joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک بدون لوازم آرایش هم خوشکلم
البته قابل توجه اونایی ک فک میکنن من خیلی از خود رازی هستم بگم ک از خودم تعریف نکردم بعد نیان بگن دختره ی از خود رازیSmile

اعتماد به سقفت منو کشته

(13-11-2014، 18:13)کسی پشت سرم اب نریخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2014، 13:50)ali-7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا هرکی لوازم آرایش ندیده بگه براش بخرم دعوا نداره که یهو دیدین بختتون باز شد

نمک Angry

چیه تو هم لوازم آرایشی میخوای
نیازی نیس تو برامون بخری واسه داداشامونو کش میریم...
هع........

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - alireza-7 - 14-11-2014

man lavazem arayeshim ineke toop volleyball begiram dastam

agha man ehsas mikonam too postam be dokhtara tohin kardam
haminja az tamame dokhtaraye gole anjoman mazerat khahi mikonam

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - sev sevil - 14-11-2014

(14-11-2014، 11:07)ali-7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شاید تو فقط همینجوری باشی و دوستات....بقیه پسرا رو میشه به چشم خواهری دیدBig Grin

حالابحث اینجاس شاید یکی دو تااز دختران محل شما بدون آرایش ریختی ندارن همه که اینجوری نیستن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-11/77756125991365957904.jpg

(14-11-2014، 11:07)ali-7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شدی داداش خوب

RE: چه موقع واقعا نسل انسان واقعا منقرض میشه (بیا واقعا خندا داره خخخ) - alireza-7 - 14-11-2014

(14-11-2014، 11:14)sev sevil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شاید تو فقط همینجوری باشی و دوستات....بقیه پسرا رو میشه به چشم خواهری دیدBig Grin

حالابحث اینجاس شاید یکی دو تااز دختران محل شما بدون آرایش ریختی ندارن همه که اینجوری نیستن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-11/77756125991365957904.jpg

حالا شدی داداش خوب
cheghad khoob shodam?