انجمن های تخصصی  فلش خور
«پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر (/showthread.php?tid=191190)

صفحه‌ها: 1 2

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - سپهر82 - 08-11-2014

جالبه
خیلی جالبهBig Grin

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - جوجه طلاz - 08-11-2014

اییییییییییییییییییی...که من چقدر از این بازی بدم میاد.

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - AyDiN.S - 08-11-2014

(08-11-2014، 14:49)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این واسه اونایی که ازاین بازی خوششون میاد و ساعت ها وقتشون رو پاش میزارن و از کار و زندگی میوفتن اگه مطلب و خونده باشین نوشته که طرف این قدر حواسش به پو هست که بچه هاشو از یادش برده اینا همه اعتیاده

منم میتونم اینجوری بگم:پو موجودی است که دیگران را ترغیب میکند تا ازش مراقبت کنند و مانند بچه ها بهش رسیدگی کنند.این بازی سنت پیامبر را که ازدواج و بچه داری است را تکثیر میکند و زوج های جوانی که با پو بازی میکنند را ترغیب به بچه دار شدن میکند
میشود گفت این بازی را هماهنگ با شعاره امسال: فرزند بیشتر زندگیه بهتر ساخته اند.و برای همین این بازی یک بازیه کاملا اسلامی است و هرگونه نشره ان باعث میشود افراده بیشتری به این سنت مقدس روی بیاورند :|

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - F A R ! N - 08-11-2014

آخه اصن این بازی خودش چقد میارزه که تُ نشستی براش تایپیک گذاشتی؟!
آخه خدا وکیلی ارزش داره؟Big Grin
+پو هم هوادارای مخصوص خودشو داره :|
ویه بازیه مثه بقیه بازیا،حتی برای افراد تنها بنظرم خیلیم خوبه!
+وختی عقل باشه و شرایطش جور باشه خود فرد تشخیص میده که الان من وقتشه که مادر یا پدر بشم نه این که بشینم مثه 10ساله ها پو بازی کنم :|
 ولی اگه عقل نداشته باشه و بخواد بشینه پو بازی کنه در نهایت اجباری هم که مادر یا پدر بشه ،چون کودک درونش هنوز فعاله ، اصن مادر یا پدر خوبی نمیشه:|

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - eNorto - 08-11-2014

چه خطر بزرگی

همش یه بازی سادس هر کی دلش بخواد انجام میده هر کی هم نخواد بازی نمیکنه

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - فرزادxz - 08-11-2014

خخخخخخخخخخخ

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - *tara* - 09-11-2014

واااااااای من دووس دارم ولی چون زیاد باش ور نمیرم در مرز فراموشیسTongueTongueTongue

RE: «پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 09-11-2014

این بازیا کم کم تو روان شخص اثر میزاره به طوری که خودش متوجه نمیشه این تاپبک واسه اگاهیه افراده شما که به قول خودتون میدونید افرین باریکلا این واسه اوناییه که نمیدونن.درسته که این موجود کوچولو و دوست داشتنی در ظاهر هیچ خطری نداره ولی همین میتونه زندگی افراد و از این رو به اون رو کنه.افراد سلیقه های مختلفی دارند.شاید عده ای وجو داشته باشند که عاشق این بازی هستند و حتی بچه های خودشونو فراموش کردند