انجمن های تخصصی  فلش خور
مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن (/showthread.php?tid=194732)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن - سرباز خدا - 20-12-2014

این شخص امر به معروف و نهی از منکر نکرد

RE: مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن - Navisa. - 20-12-2014

(20-12-2014، 16:22)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شخص امر به معروف و نهی از منکر نکرد

درسته..

توهین کرد در حالی که میتونست با زبون خوش
به ماها خیلی چیزا رو حالی کنه

اینم از پسر مسلمون با اخلاق و شایسته

گاهی وقتا به خودتونم شک کنید بد نیست

هه

همه رو با یه چوب نرونید

به این کار شمام میگن تعصب...!!

RE: مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن - armin van buuren - 20-12-2014

افرادی مثل مهدی از عقب موندگی و فقر فرهنگی و نوع برخورد با زنان و دختران برخوردارند .زیرا تو یک خانواده ای بزرگ شدن که همه ی جهات رو با ظاهر قضاوت میکنند . با بی حجابی و با حجابی چیزی درست نخواهد شد ما باید افرادی مثل مهدی رو به فرهنگ درست و صحیح برگردونیم

(20-12-2014، 18:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرادی مثل مهدی از عقب موندگی و فقر فرهنگی و نوع برخورد با زنان و دختران برخوردارند .زیرا تو یک خانواده ای بزرگ شدن که همه ی جهات رو با ظاهر قضاوت میکنند . با بی حجابی و با حجابی چیزی درست نخواهد شد ما باید افرادی مثل مهدی رو به فرهنگ درست و صحیح برگردونیم

اقای غرضی سوزنش رو دولت ضد تورم گیر کرده بود

شمام سوزنت رو کلمه فرهنگ!!!

(20-12-2014، 18:17)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2014، 18:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای غرضی سوزنش رو دولت ضد تورم گیر کرده بود

شمام  سوزنت رو کلمه فرهنگ!!!
چون مشکل اصلی و هنجارهای ناجور در جامعه همین فرهنگه پس به همین دلیله من توش گیر کردم و افتخارم میکنم که سوزنم گیر کرده

بحث دین گریزیه.....

که رفته تو فرهنگ
شما به دین گریزی افتخار میکنی دائم

RE: مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن - ℜ. mti - 20-12-2014

(25-11-2014، 13:16)mehdi126 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایولا به این زن
خاک تو سر دخترای خراب کشور ما یعنی خاک عالم تو سر پوکشون خاک تو سرشون
شما فک کنم با لحنتون مشکل دارید ؟ نه؟

RE: مسلمان شدن(شیعه) خانم اتسوکو از ژاپن - ایرانی اسلامی - 20-12-2014

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

سلام بر همگی ... دو نکته می خواستم خدمتتون عرض کنم : 1- دوستی که حالا با تندی به خانم های بی حجاب ایراد گرفتن خوب مسلما کارشون درست نبوده و مطمئنا خودشون هم تا حالا فهمیدن ... اما 2- بدتر از این کار کاربرانی است که اومدن بدتر با ایشون برخورد کردن .... بهتره که اگر کسی کار خطا انجام داد ما به صورت خصوصی بهش تذکر بدیم نه اینکه در جمع این کار رو بکنیم . دوستان ! مسلما شما می خواید به ایشون اشتباهشون رو بفهمونید اما این طرز رفتار و برخورد مسلما جواب نمیده . به هر حال نکته ای بود که می خواستم عرض کنم . باتشکر از همگی

(20-12-2014، 18:37)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث دین گریزیه.....

که رفته تو فرهنگ
شما به دین گریزی افتخار میکنی دائم
جالبه رواج دادن بافرهنگ بودنم دیگه شده دین گریزی...!!!! 

خیلیا هستن نه دین دارن نه نماز میخونن ولی از اونایی که تمام واجبات و انجام میدن با فرهنگ ترن و همچنین برعکس . پس دلیلی نیست بگیم هر کس طبق منطق فرهنگی هر شخص یا یک هنجار پیش نره داره دین گریزی میکنه .