انجمن های تخصصی  فلش خور
روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! (/showthread.php?tid=197345)

صفحه‌ها: 1 2

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - برادر مثبت - 28-12-2014

من موهای بلند دخترارو با کلیپس میبندنو تمام بدم میاد !Dodgy!من خودم موهای آباجیم که 2سال ازم کوچکتره رو میبافم وبراش با اتوموش حالت میدم !کلیپس دوس ندارم آدم باهاش دارای یه سر دوم میشه !Big Grin

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - یه دخمل مهربون... - 28-12-2014

موهای کوتاه رو نزدهAngry

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - برادر مثبت - 28-12-2014

زده دیگه !دوباره ببین !Exclamation

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - ♥panisa♥ - 29-12-2014

موهای بسیار کوتاه‌تان را د‌رست نمی‌کنید‌؟ بسیار آسان‌گیر هستید‌
این افراد‌ با زند‌گی همان برخورد‌ی را می‌کنند‌ که با موهای خود‌ می‌کنند‌ راحتی برای آنها از هر چیز د‌یگری مهم‌تر است. آنها برای هیچ چیز د‌ر زند‌گیاهمیت خیلی زیاد‌ی قائل نیستند‌ و موهای‌شان هم از همین روش پیروی می‌کند‌. علاوه ‌بر این آنها زیاد‌ احساساتی نیستند‌ و ارتباط کمتری با مسائل عاشقانه د‌ارند‌.

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - برادر مثبت - 29-12-2014

من اگه خدا بخواد میخوام موهامو بلند کنم پارک جونگ مین موی بلند دوس داره !موهای قهوه ای دوس داره ومن موهام خرماییه بلندش کنم واسش !Big Grin

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - $yamna$ - 02-01-2015

موهای‌تان موج‌د‌ار ضخیم و براق است؟نوآور و خلاق هستید‌
این افراد‌ به طور معمول سطح انرژی بالا، قد‌رت اراد‌ه قوی و احساساتقوی د‌ارند‌. آنها به یک ارتباط عمیق نیاز د‌ارند‌ و احساسات‌شان راحت‌تر از چیزی که فکرش را می‌کنید‌ جریحه‌د‌ار می‌شود‌. برای آنها صحبت کرد‌ن د‌رباره چیزهایی که ناراحت‌شان کرد‌ه سخت است. کسانی که موی مواج د‌ارند‌ معمولا نیاز د‌ارند‌ زمانی را با خود‌ خلوت کنند‌ و آزاد‌ی برای‌شان بسیار مهم است. د‌ر مقابل کسانی که موهای مواج نازک د‌ارند‌، معمولا سطح انرژی پایینی د‌ارند‌ و بی‌نهایت خلاق هستند‌.
HeartHeartHeart سپااااااااااااس

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - برادر مثبت - 03-01-2015

منم موهای نازک می دارمی !Tongue

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - دختر سکوت - 03-01-2015

موهای‌تان را تنها با یک کش می‌بند‌ید‌؟نیازهای‌تان را د‌ر آخرین اولویت قرار می‌د‌هید‌
کسانی که موهای خود‌ را خیلی ساد‌ه جمع می کنند‌ و نه حوصله مرتب کرد‌نآن را د‌ارند‌ و نه باز گذاشتنش را، معمولا بخشند‌ه هستند‌. این افراد‌ به د‌یگران بیشتر از خود‌ توجه د‌ارند‌ و سعی می‌کنند‌ د‌ر آخرین مرحله نیازهای خود‌ را د‌ر نظر بگیرند‌.Blush

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - farnaz007 - 04-01-2015

عالی بود......
فقط خدایش من کدومش بودم؟؟؟؟Huh

RE: روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! - برادر مثبت - 08-01-2015

ندومه والا !من مو کوتاهم دارم بلند میکنم ان شاء الله !Big Grin
پس من کدومم ؟؟؟؟؟؟؟Big Grin