انجمن های تخصصی  فلش خور
معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا (/showthread.php?tid=202419)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - نفیسn - 30-12-2014

من بگم؟؟؟؟؟بخدا همشو بلدمTongue

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - Interstellar - 30-12-2014

من در حد توانمـ جواب دادمـ

اصلا همینه که هست میگمـ ماهی حیوون خونگی نیست بگید چشمـ :|

نتیجه گیری : انیشتن خنگ اََصد :|

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - tabasom27 - 30-12-2014

(30-12-2014، 19:32)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در حد توانمـ جواب دادمـ

اصلا همینه که هست میگمـ ماهی حیوون خونگی نیست بگید چشمـ :|

نتیجه گیری : انیشتن خنگ اََصد :|
با این هوشت میترسم چشم بخوری این تن نمیره به مامانت بگو واست اسفند دودو کنه تو الان باید تو مسابقات انتخاب نخبه کشوری باشی اینجا چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(30-12-2014، 19:29)نفیسn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بگم؟؟؟؟؟بخدا همشو بلدمTongue
بگو ببیینم میتونی دخترا رو سرافراز کنی خانومیHeartHeart

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - سجی شیطونه - 30-12-2014

خب معلومه هیچ کدومشون
اصلا راهنمایی ها ربطی نداره

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - aLiReZaZ-iM - 30-12-2014

بلدم ولی نمیگم تا ریا نشه میذارم بچه ها فکر بکنن:cool:

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - نفیسn - 30-12-2014

نروژی:زرد، گربه، آب، Dunhill

دانمارکی:ابی، اسب، چای Blends

انگلیسی:قرمز، پرنده، شیر، Pell Mall

سوئدی:سفید، سگ، آبجو، Blue Master

آلمانی:سبز، ماهی، قهوه، Prince

درسته؟؟؟؟؟Huh
ولی خدایی دیگه خسته شدم آخراشو نمیدونم درست نوشتم یانهUndecided

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - I LOVE YOU FARHAD - 30-12-2014

اره درسته

(30-12-2014، 19:52)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره درسته
تورو خدا راس میگی؟؟؟؟:84:

RE: معمایی که 98% از مردم جهان نتونستن حلش کنن تومیتونی حل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا - 3RG - 30-12-2014

اون کسی که ماهی را دارد قطعا شخص آلمانیست
...
باید جدول رسم کنی و هر ملیت و هر رنگ خونه و ... را جدول بندی کنید بعد مشخص میشه که شخص المانی ماهیو داره

‏¥ - حسین کرمانشاهان - 30-12-2014

هیچکدوم اما خیلی چرت بود.انیشتنم بد نام کردید