انجمن های تخصصی  فلش خور
چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! (/showthread.php?tid=206125)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 17-01-2015

(17-01-2015، 22:21)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزانم bf مخفف:boy friend هست 

و همینطور gf مخفف: girl friend هست 

منظورم با  خانوم هایی که اینجا پست گذاشتن نوشتن دو تا و یا سه تا از بی اف اف های من مثلا سارا یا فاطی هست اشتباهه درستش جی اف اف میشه 

اطلاع رسانی کنید Big Grin

نخیر دوستِ عزیز |:
bff مخفف best friend forever هسش ._.

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - armin van buuren - 17-01-2015

(17-01-2015، 22:25)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 22:21)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزانم bf مخفف:boy friend هست 

و همینطور gf مخفف: girl friend هست 

منظورم با  خانوم هایی که اینجا پست گذاشتن نوشتن دو تا و یا سه تا از بی اف اف های من مثلا سارا یا فاطی هست اشتباهه درستش جی اف اف میشه 

اطلاع رسانی کنید Big Grin

نخیر دوستِ عزیز |:
bff مخفف best friend forever هسش ._.
درسته میدونم ولی شما قید نکردی 

اینجوری خیلیا میان اسم دوست پسراشون و میگن و یا دوست دختراشون و ممکنه مشکل ایجاد بشه از این تاپیک ها تو جاهای مختلف از سایت بگیرید تا انجمن های دیگه از این موضوع ها دارن چون من دیدم و دروغ نمیگم

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - Wєιяɗ - 17-01-2015

دوستی با ایسان مربوط به خیلی وقت پیشه .. ( fake smile )

تنها چیزی که میدونم اینه که همه پیش من مونده تو همه شرایط ..

باهم انواع کرم هارو ریختیم کُلی کار کردیم ..

عشقه منه این بشر و عشق من هم میمونه ..

مرضیه یکی از بهتریناس .. شکی ندارم به هیچ وجه هیچوقت ! ( frost )

این دختر همیشه آدمو آروم میکنه ..

خیلی دوسش دارم (: !

خیلیییی ! #3>

فاطی که هیچی .. اصن نگو .. ( avril )

عشقه این بشرر (: از بس باحال ُ پایَس + همه ویيگی های یه دوست توپ (: !

مای لاو ^_^

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - spent † - 17-01-2015

یه چیز دیگه هم مـیخآم بگم برآتون گوش بِدین |:

یکی دیگه اَز دوستآی صمیمیم کیــمیآ و مرجـآن ن (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مــرجآن

کیمیا بم پ.خ داد و شرو کردیم حرف زدن ..

و هی بهم میگفتیم برو سپاسم کن و از اینا ._.

بعد یه روز یادمه یه گروپ بچه ها تشکیل داده بودن ._.

اون موقع خیلی گروپ ها مد بود و زیاد |:

سحر بم گف برو به مرجـآن بگو تا تو بیوش اِسم منُ هم بِنویسه ..

بعد من رفتم و به مرحان گفتم ..

اولش خیلی بداخلاق اُنُق بود -_-

بعد دیگه هی منو پاک میزاشت و میزاشت |:

و کم کم تو لاین و فلشخور صمیمی شدیم (: !

این بود دآســتآن ما .-.

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - maral t - 17-01-2015

4xv
grou
:306:
من که تازه اومدم دوستم ندارم حالا چیکار کنم آیا؟؟؟؟؟Sad
Sad
دخیا کسی هس با من دوس شه؟؟؟

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - ღSηow Princessღ - 17-01-2015

خب زمستون سال 91 بود :v
کاربره ساده بودیم .. -_-
بعد اون موقع مُد نبــود این طوری BFF بنویسیم .. ((:
عکس میذاشتیم با هم .. ! (: که اولین نفرایی که این کارو کردن مـآ بودیم و بعد بقیه ازمون تقلید کردن ..

-دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A   ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*Nafas*   و خودم بودیــم .. !!

مثه جدیدیا هم نیستیم که تا چششون به یکی میخــوره سریع BFF عوض میشه .. !! Angel

از اولش با هم بودیم.. ! ^_^ بدونِ هیچ بی معرفتی ای .. !:v 

خیلی خوبیم با هم به گونه ای که با فک و فامیل هم دیگه آشناییَت داریـم .. ! =)

امیدوارم همتــون تو انتخــآب "دوسـت" دقّت کنیــد .. ! Angel

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - AyDiN.S - 17-01-2015

همیشه بهترین دوستم خودم بودم و هستم و خواهم بود :|
از اعتماد کردن به هیچ کس جز خودم سودی نبردم
اینم بی اف اف من:|

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - an idiot - 18-01-2015

اِهـــِــم ._.
برید کنآر من اومدم .-.

××

خب خیلیآ هستن ^_^ همشونم دوست میدآرم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× _ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× THE STAR × _ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~вєѕт gιяℓ~

از دوستآی خیلی خوبم هستند ^_^

اول مآهآن عزیزم :

یآدشهـ ^-^ تو تآپیک نفر قبلی اسم میگه تو فآمیلتون هس یآنه دیدمش .. هی همش میومد میگف میگف غلآم !! (:  اون زمآنآ ارسآلآ حسآب میشدن ؛ منم میخوآستم ارسآلآم الکی بره بآلآ میرفتم اونجآ پلآس میشدم :ag54:  جریآنآت خیلی طویل بودندی ؛ مآ سآنسور میکنیم 4fvf

فآطولی گلم :

این جیگرو تو گ.آ دیدم ^.^ بآ یکی دیگه اشتبآه گرفته بودمش ازش سوآلآیی درهمون بآب میپرسیدم ، نمیدونم چطوری جوآب میدآد .-. اونجآ هنو نویسنده نبود (: دیگه اینکه کلی گذشت تآ بآهم دوست گشتیم (: من که خیلی دوسش دآرم (:

حآلآ رهآی عزیز که تولدش پس فردآس >.< :

پیشآپیش مبآرک دلبندم ^_^  من و رهآ خیلی وقته همو میشنآسیم.ازاون قدیم ندیمآ. میرفتیم بغض قلم.مآل اوآیل عضویتمهـ فک کنم .. اصن حآل میکردم بآ بغض قلم. رهآم اونجآ بود.بهش سپآس میدآدم .. بقیم میدآدنآ ؛ امآ این به هیشکی سپآس نمیدآد :|  یه بآر دیگه اعصآبم خورد گشت تو گ.آ گفتم خو یه بآر بده توام کپک زد سپآست :/  ازاینآ گذآشت برآم : fishing

دلم میخوآست بکشمش :|||

هنوزم همون طوریه فقط بآ من گشته یکم بهتر شده .. ! (:

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - Cigarettes.at.daybreak - 18-01-2015

من بهرين دوسم تو فلشخور فاطي (DirctionrGirl) هستش ._.البته قبل از اينكه تو فلش بشناسمش
همكلاسيم و BFF هم بود ^_^
پس ار اولش ميگم...
تو كلاس سال دوم راهنمايي ميز جلويي من ميشس!!
خيلي آروم بود و همينطور باحال (..)
خلاصه ك تا آخر اون سال با هم صبت زيادي نداشتيم...
آخر سال شد ك ك با هم بيشتر گشيتيمو.... BFF شديم
تا الان ك اول دبيرستانيمو ي پا خانوم شديم ^_^ هنوز هم با هميم
البته همون سال دوم راهنماي فاطي فلشو بم معرفي كرد و منم اومدم .-.
خواستم پ.خ بدم....ولي گفتم ج نميده ._.
چن وخ بعد اسمش شد سكوت ...بازم نگفتم : )
الانم ك Fake smile  ^_____^
همچنان سنخيتي با هم نداريم :‌ \

RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - ρѕуcнσραтн - 18-01-2015

فریما هم گفت ^_^

خوب من اینجوری بآ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★ super star★☆ آشنا شدم (:

صبح بود و همه مدرسه بودن Angel

منم مدرسه نرفته بودم و داشتم تو گ.آ ول میگشتم که دیدم روژی هم آنلاینه و تو گ.آ Tongue

اول تو گ.آ حرفیدیم بعد تو پ.خ :cool:

بعدش با هم دوست شدیم و رفتیم تو لیست همدیگه Shy

هر چند الان تو لیست همدیگه نیستیم ولی خیلی دوسش دآرم 3>