![]() |
سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! (/showthread.php?tid=206586) |
RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - saeedrajabzade - 19-02-2015 احساسی برخورد نکنید..کاریکاتور یکی از روش های معمول نقد تو غربه در باره سران بزرگای دین خودشونم این اتفاق میوفته! تو غرب کاریکاتور به هیچوجه توهین محسوب نمیشه شاید برای شما باشه ولی برای اونا نیست پس نمیتونیم بگیم توهین کردن! مثل این میمونه که به کسی که خودش گاوپرسته به شما میگه گاو بگید بهم توهین کردی امیدوارم منظورمو رسونده باشم البته اتفاقات دیگه این مثل اقدام برای برای اتیش زدن قران که توسط ی سری تندرو اتفاق افتاده هیچجور توجبه پذیر نیست و محکومه کشیدن کاریکاتور پیامبر از نظر ما شاید ناپسند باشه ولی تو غرب آزادی بیان اجازه مقابله با این حرکتو نمیده... RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - سرباز خدا - 19-02-2015 تو دین خودشون این کارو بکنن نه ما متاسفانه ما اجازه نمیدیم این جوری نقد شیم... پس بیجا کردن این جوری نقد کردن تو منطق من گاو فحش نیست پس خیلی گاوی! ![]() حقم نداری حرف بزنیو جواب بدی ازادی بیان رو نقض نکن ![]() ![]() ازادی بیان رو برا خودشون اجرا کنن بعد بیان به ما بگن RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 19-02-2015 من عاشق محمدم (ص) ![]() ![]() ![]() RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - saeedrajabzade - 19-02-2015 نقل قول: تو منطق من گاو فحش نیست گاوی از خودتونه ![]() منم فحش ندادم ولی جواب دادم! (امیدوارم فهمیده باشی منظورمو که بعید میدونم ![]() RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - سرباز خدا - 19-02-2015 اتفاقا شما منظور منو نفهمیدید! .........،، هیچ وقت سابقه نداشته اعتقادات یک عموم به این صورت توهین بشه بهش... گاو از نظر من به شدت باهوشه پس شما گاو هستید وای جقدر ازادی بیان خوبه ![]() اابته دارم نقدت میکنم ها البته با کمی ازادی بیان! دلت خواست بگو گاو خودتی ناراحت نمیشم منظور دارم RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 19-02-2015 خخخخخخخخ گاو به نظرتون خر هم ازادی بیان هست ایا؟ RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - سرباز خدا - 19-02-2015 (19-02-2015، 12:47)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بگید خر به خاطر این که تمام مفاد ازادی بیان رو انجام دادید جایزه هم میگیرید:cool: RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 19-02-2015 خر خر خررررررررررررررررررررررررررررر خر خخخخخخخخخ واقعا خوبه خرررررررررر RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - سرباز خدا - 19-02-2015 (19-02-2015، 13:01)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این جا نه که... برو غرب... RE: سناریوی نا تمام توهین به پیامبر ما! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 19-02-2015 (19-02-2015، 13:04)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اونجا بگم که کسی نمیفهمه.............. |