انجمن های تخصصی  فلش خور
چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین (/showthread.php?tid=209551)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - sevda0 - 07-02-2015

(07-02-2015، 22:41)عاشق الکترونیک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این توجه نکنین که کی و کجا و کی این حدیث یا سخنو گفته یا برین علم رجالشو بررسی کنین... به خود حرف توجه کنین حالا هر کی گفته گفته باشه... همه فقط دنبال مرجع هستن

دقیقا حق با شماست دوست من!
پس اینارم داشته باش
تا دو سه سال پیش پیامبر می فرمودن که فرزند کمتر زندگی بهتر
اما امسال ورژن جدیدش اومده بازار و فرزنده بیشتر امت بیشتر مسلمون بیشتروووووو...اینایی که زیر نویس میره
الان من چیکاره بیدمSad

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - Archangelg!le - 08-02-2015

یـ نکنه
قبـلنـآ مـآمـآنـآمونـ یوآشکـي روسری سر میکردنـ
آلـآن مـآ یوآشکـي روسریـ در میـآریمـ+ بـآ زور اجـبـــآر هیچ چیز درست بشو نیستـــــــــــ|<<<:::

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 08-02-2015

(07-02-2015، 22:07)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2015، 19:52)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین 2

مذهبیون عزیز و زننده تاپیک، میتونید منبعی (از کتب علمای شیعه یا سنی) برای این حدیث بیارید؟؟؟Undecided

باید یجوری مردمو با خودشون نگه دارن یانه!
احادیث جعلی بسیاره چرا انقد راحت باورشون میکنی و از اون بدتر نشرشون میدی!

لطفا الكي تهمت نزنيد اينم سندش

حدیث فوق حدیث مشهوری است که در بیشتر کتابها نقل شده است، از جمله مرحوم میرزاحسین نوری که خود از محدثان بزرگ است آن را در کتاب خود نقل کرده است گرچه به طور مرسل آورده و اسناد بعداز انس را نیاورده، ولی می توان گفت به لحاظ شهرت داشتنش حدیث خوبی است.
عن أنس عن النبي (ص) أنه قال: «يأتي على الناس زمان الصابر منهم على دينه كالقابض على الجمرة ؛(1) رسول خدا فرمود: زمانی بر مردم می آید که ماندن بر دین حق مانند نگه داشتن گلوله آتش در دست است» .
در روایت دیگر ایشان در وصف برادران آخر الزمانی خود می فرماید:
«لأحدهم أشد بقية على دينه من خرط القتاد في الليلة الظلماء أو كالقابض على جمر الغضا ؛ (2) هر یک از آنان بر دین خود باقی است با این که باقی ماندن بر دین سخت تر از زدن تیغ درخت با دست و صاف کردن آن و از نگه داشتن آتش درخت های سخت (که آتششان دوام زیاد دارد) ، در دست است.
روایات دیگری هم هست که همین معنا از آن ها به دست می آید.
پی نوشت ها:
1. میرزاحسین نوری،مستدک الوسائل ،بیروت، مؤسسه آلبیت، سال 1388، ج 12 ص 33.
2. محمد بن الحسن الصفار ، بصائر الدرجات ، تهران ، اعلمی ، 1404 ق ، ص 104.

اميدوارم شبهه به وجود اومده ازبين بره

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 08-02-2015

(07-02-2015، 23:06)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2015، 22:41)عاشق الکترونیک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این توجه نکنین که کی و کجا و کی این حدیث یا سخنو گفته یا برین علم رجالشو بررسی کنین... به خود حرف توجه کنین حالا هر کی گفته گفته باشه... همه فقط دنبال مرجع هستن

پس اینارم داشته باش
اما امسال ورژن جدیدش اومده بازار و فرزنده بیشتر امت بیشتر مسلمون بیشتروووووو...اینایی که زیر نویس میره
الان من چیکاره بیدمSad

بيامبر كي گفتن فرزند كمتر زندگي بهتر؟اگه اينجوري بود هر امام 5تا يا بيشتر بچه نداشتن

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - sevda0 - 08-02-2015

من باب خالی نبودن عریضه..Tongue
پیامبر یه دختر داشت امامان به قول شما5
بعد پیامبر با امام فرق داره دیگه بله؟!

تشخیص اینکه حدیث جعلی یا خیر به این راحتی نیست اینی که شما اوردی منم یه سرچ کوچولو زدم پیدا شد!
حتی اگر درست در نظر بگیریم دلیل نمیشه به راحتی قبولش کنی میخای چند نمونه کوچیک بیارم و نتونی ردشون کنی!قبول این حدیث یعنی قبول گفته های بی اساسی که الان زده میشه برای همراهی مردم..یعنی اگر کسی حرف مخالف دین زده نگران نباشید چون دین مثل یه گوی اتشین باید در دستان ماست!!

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - تیک تاک13 - 08-02-2015

(07-02-2015، 23:06)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس اینارم داشته باش
الان من چیکاره بیدمSad
کجا چنین حرفی روشنیدید

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - sevda0 - 08-02-2015

(08-02-2015، 23:03)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس اینارم داشته باش
الان من چیکاره بیدمSad
کجا چنین حرفی روشنیدید

تلویزیون نگاه میکنی برادرم..اونجا دیدیم..

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 09-02-2015

(08-02-2015، 22:41)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باب خالی نبودن عریضه..Tongue
پیامبر یه دختر داشت امامان به قول شما5
بعد پیامبر با امام فرق داره دیگه بله؟!

تشخیص اینکه حدیث جعلی یا خیر به این راحتی نیست اینی که شما اوردی منم یه سرچ کوچولو زدم پیدا شد!
حتی اگر درست در نظر بگیریم دلیل نمیشه به راحتی قبولش کنی میخای چند نمونه کوچیک بیارم و نتونی ردشون کنی!قبول این حدیث یعنی قبول گفته های بی اساسی که الان زده میشه برای همراهی مردم..یعنی اگر کسی حرف مخالف دین زده نگران نباشید چون دین مثل یه گوی اتشین باید در دستان ماست!!

اگه پیامبر این حرف رو زده باشن مسلما باید امامان هم اون رو رعایت کنن اینطور نیست؟

اما منظور کلی همین بوده این منابع هم کاملا معتبره
بله بفرمایید

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین ......سری دوم - ღ narges ღ - 09-02-2015

چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین 2

RE: چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین - bahare_021 - 11-04-2015

اسپم ها پاک شد ..