انجمن های تخصصی  فلش خور
معنی کوکاکولا چیست ....... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: معنی کوکاکولا چیست ....... (/showthread.php?tid=2104)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - radmehr rad - 15-07-2013

taze fahmidi.5sale pish fash shod

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - FARID.SHOMPET - 15-07-2013

(14-07-2013، 23:31)romina11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکراریهUndecided

این تاپیک ماله نزدیک دو سال پیشه. تکراری نیست. به تاریخش نگاه کن.

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - hosein(●̮̮̃•̃) - 16-07-2013

ممنون

(14-07-2013، 22:55)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اون جا که خود شرکت کوکاکولا توضیحی نداده اندیشه نمی کنم واقعی باشه

معلومه توضیحی ندارن تو یه کار اشتباهی کنی اعتراف می کنی

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - FARID.SHOMPET - 16-07-2013

نقل قول: معلومه توضیحی ندارن تو یه کار اشتباهی کنی اعتراف می کنی
ولی ممکنه که تکذیب کنم. برای این که یک سری از خریدار ها از دست نزن یخلی از شرکت ها حتی اگه اشتباه کنن میان و منکر اشتباهشون میشن.

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - hosein(●̮̮̃•̃) - 16-07-2013

(28-05-2012، 8:05)*RANGO* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شایعه درست میکنید ؟؟؟؟
اگه قرار بود هر مارکی رو برعکس کنیم و بعد بگیم ضد این و اونه که خیلی مارک های دیگه هم اینجوری بود ؟؟؟
در ضمن فعلا که تحریمیم آمریکا اصلا از ما نفت نمیخره

همشون مثل هم دیگن

(16-07-2013، 13:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: معلومه توضیحی ندارن تو یه کار اشتباهی کنی اعتراف می کنی
ولی ممکنه که تکذیب کنم. برای این که یک سری از خریدار ها از دست نزن یخلی از شرکت ها حتی اگه اشتباه کنن میان و منکر اشتباهشون میشن.

چی؟؟؟؟؟

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - elnaz-s - 16-07-2013

آره بابا
من موضوع پژوهشه دوستم این بود میدونستم
تلویزیون هم چند بار گفته

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - FARID.SHOMPET - 16-07-2013

نقل قول: یه معنی دیگه هم داره که درست یادم نیست ولی میگه یک دلار برای نمیدونم چی!!!!!
اون پپسی هست که میگه هر پنی برای تامیین اسراییلBig Grin

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - elnaz-s - 16-07-2013

(16-07-2013، 13:23)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه معنی دیگه هم داره که درست یادم نیست ولی میگه یک دلار برای نمیدونم چی!!!!!
اون پپسی هست که میگه هر پنی برای تامیین اسراییلBig Grin

ایول
راس میگیا
شک داشتم
مرسی که گفتیHeart

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - ☼آریا☼ - 16-07-2013

من قبلا کشف کردم.ولی اگر توهین باشه چی؟ExclamationExclamationExclamation

RE: معنی کوکاکولا چیست ....... - دختر شاعر - 16-07-2013

من سه چهار سال پیش از داییم شنیدم سال قبل به استادم گفتم گفت که اینا می خوان یک جنگ رخ بده اونم جنگ روانیی وگفت که به کس دیگه ای نگید که اگر بگید خیلی بد میشه SleepyDodgyExclamationBlushConfusedAngryAngry