![]() |
|
برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ (/showthread.php?tid=213415) |
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - {h.S} - 05-03-2015 میدونی چیه تو ایران همه تو توهمن همه فکر میکنند خارج بهشته همه فکر میکنند تو ایران سگ دو میزنند و به هیچ جایی نمیرسند بعد از جنگ جهانی المان نابود شده بود هیچی نبود ازش اما مردم تلاش کردن جون کندن تا اینکه رسیدن به اینجا ثروتمندترین کشور اروپا روسیه تا قبل از استالین فقط یه میدون داشت ، برف و سیب زمینی اما انقدر تبلیغ کردن اینقدر همه جا پر کردن که این جامعه جامعه کارگرهاست همه مردمشون دست به دست هم دادن زحمت کشیدن تا اینکه شدن اتحادیه جماهیر شوروی البته این وسط یه کشور زیر ابی رفت امریکا بخوای میتون واست مساله وال استریت باز کنم که چه بلا هایی سر مردم امریکا اورد چه بعد از جنگ و چه قبل اما تو ایران چی ؟؟؟ ساعت کار مفید سالانه 800 ساعته یعنی 2200 ساعت کمتر از ژاپن یعنی 1500 ساعت کمتر از کره یعنی هزاران ساعت کمتر از امریکا اروپا و و حتی کمتر از پاکستان و افغانستان حالا فکر کنم دلیل این همه رکود افتصادی مشکلات رو فهمیدی مشکل مردم ایران اینه باید ( ) رو تبدیل به ( ) کنند مورد و مثالم نیار عزیزم چون تا دلت بخواد منم نمونه دارم RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - IM JUST TIRED - 05-03-2015 (04-03-2015، 14:54){h.S} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش شما مث اینکه خیلی از ایران بدت میاد RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - {h.S} - 05-03-2015 عزیز یکم با دقت تر بخونی موجه میشی که حرفام کنایه ای بود
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - لرد سیاه - 05-03-2015 بزرگ میشی خوب میشی این هایی که میگم یادت باشه
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - سرباز خدا - 06-03-2015 همونایی که حرف از مملکت میزنن تا پای پول میاد وسط گور بابای مملکت! اینا مملکت از قبل اباد شده میخوان! بعد توش حال کنن بگن ما ایرانی هستم مملکتمون رو اباد کردیم!! اونایی که از سال 57 تا 59 لاف حکومت ناسیونالیستی میزدن میهن پرست بودن جنگ که شد دیدیم چه جور تو جنگ واستادن تا از میهنشون دفاع کنن..... اخرش همون جوونایی گه هیچ ادعایی نداشتن و تو هیچ حزب سیاسی و میهن پرستی نبودن نذاشتن این مملکت سقوط کنخ ای وای دنیا همین جوره به دست اونایی ساخته میشه که ادعا ندارن.... RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - sevda0 - 06-03-2015 تویی که مرا در حال سقوط میبینی
آیا تا به حال به این اندیشیده ای که
شاید تو وارونه ایستاده ای...؟
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - سرباز خدا - 06-03-2015 یه درصدم احتمال بدید بر عکسه! RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - Volkan - 06-03-2015 یجوری شده هر جمله ای یا هر سخنی که از هر بزرگی بذاریم بعدش باید در موردش دو ساعت توضیح بدیم شاید بعضی ها بفهمن انگار به اون بعضیا گفتن اون دنیا مغزتون رو باید آکبند تحویل بدین تعقل و تفکر هم بد چیزی نیستا
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - سرباز خدا - 06-03-2015 اره! برا همینه من همیشه برای اچ اس ناراحتم بیچاره زیاد از کنایه حرف میزنه خیلی ها نمیفهمن! با وجود سن بالا!
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - Volkan - 06-03-2015 راستی یادم رف بگم چون اون بعضیا قوه تفکر ندارن کارشون تقلید، تقلید و بازم تقلید هست حتی تو کنایه زدن هم تقلید میکنن باور کنید هرکی بهشون لقب میمون داده استاد سخن بوده
|