انجمن های تخصصی  فلش خور
◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} (/showthread.php?tid=213945)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘ - ღSηow Princessღ - 11-03-2015

اینجـآ تهـرانه پُره آبادی .. !! :>

اینجـا تهـرآنه .. میدون آزادی ..

اینجـآ همه همدیگـرو دوس دارن ..

از هر رنگ و هَر نِــژآدی .. ((:

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘ - ★♕NIGHT STAR♕★ - 12-03-2015

نور افشانی برج میلاد{:

◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} 2

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - ★♕NIGHT STAR♕★ - 13-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب های تهران زیباست زیباست
زیباترین شبهای دنیاست
در آسمانش هر شب هرشب ،
نور امید و عشق و رویاست
در کوچه هایت خانه ها خوابند ،
یادِ نسیم و یادِ مهتابند
امّا تو بیداری ای شهرِ بی خواب
در خلوتِ شب ها در نورِ مهتاب
شهرِ من هر شب چون آسمان است
غرق پولک ، ستارگان است
در گوشه ی هر قلبی ، عشقی
در هر نگاهی مهرِ یاران
در رنگِ مهتابِ پاییزی ،
صد خاطره از روزگاران
از کهکشان ها پرسی نشانم
رویای شب های تهرانم
ای شهرِ خوبِ من ، ای شهر زیبا
من با تو می مانم ، ای شهرِ رویا
شهرِ من هر شب چون آسمان است
غرق پولک ، ستارگان است

چرا نظر و سپاس نمیدید؟؟!!!

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - تبسمم - 13-03-2015

20 Heart

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - تیک تاک13 - 15-03-2015

تهران
قلب ایران Heart

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - kind boy - 17-03-2015

من اعتراض دارم

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - ★♕NIGHT STAR♕★ - 17-03-2015

(17-03-2015، 15:55)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اعتراض دارم

چرا اعتراض داری؟|:

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - kind boy - 17-03-2015

(17-03-2015، 16:02)★♕NIGHT STAR♕★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2015، 15:55)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اعتراض دارم

چرا اعتراض داری؟|:

همیجوری 

پس کجاس این دمکراسی

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - ★♕NIGHT STAR♕★ - 19-03-2015

عکس بی نهایت زیبا از خیابان ولیعصر در هوای پاک پایتخت{پاییز}

RE: ◘ پـایـتـخـت خو نـمـو نـہ {تهرانے ها} ◘{آپـدیـت میـشهـ} - آرالیا - 20-03-2015

tehran eshgh ast digar Sleepy