انجمن های تخصصی  فلش خور
همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها (/showthread.php?tid=227983)

صفحه‌ها: 1 2

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - Xx - wounded -xX - 04-06-2015

وقتی دخترا مسخره بازی در میارن .تو خیابون نیششون تا بنا گوش بازه.آرایش غلیظ و لباس عجیب و غریب  میپوشن پسرا چی کار کنن؟؟؟؟؟؟؟من خودم به همچین دخترایی اهمیت نمیدم ولی چند بار خودشون کرم ریختن.منم اونارو به پلیس نشون دادم پلیس زنگ زد گشت ارشاد .خواهران ارشاد اومد اونارو برد.انقد دلم خنک شد25r3025r3025r30...............نمونه های دیگه هم دارم...................

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - farzad0 - 04-06-2015

باز افتاد تقصیر من بدبخت

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - nazanin.kanzi - 13-06-2015

اینم هست

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - Zohreh.korea - 13-06-2015

(04-06-2015، 17:26)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دخترا مسخره بازی در میارن .تو خیابون نیششون تا بنا گوش بازه.آرایش غلیظ و لباس عجیب و غریب  میپوشن پسرا چی کار کنن؟؟؟؟؟؟؟من خودم به همچین دخترایی اهمیت نمیدم ولی چند بار خودشون کرم ریختن.منم اونارو به پلیس نشون دادم پلیس زنگ زد گشت ارشاد .خواهران ارشاد اومد اونارو برد.انقد دلم خنک شد25r3025r3025r30...............نمونه های دیگه هم دارم...................

Dokhtara ghalat kardan

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - Xx - wounded -xX - 13-06-2015

(13-06-2015، 16:26)Zohreh.korea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:26)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dokhtara ghalat kardan

آخه به تو چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من هرجا هستم تو ام هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه تو دختری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - _wιɴɴer_ - 13-06-2015

اي واي بازم دير رسيدم

اين موضوعت كلي بدردم ميخورد

ولي حدود 3 ماه  قبل اه اه...

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - IM JUST TIRED - 13-06-2015

(13-06-2015، 16:50)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 16:26)Zohreh.korea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dokhtara ghalat kardan

آخه به تو چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من هرجا هستم تو ام هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه تو دختری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب دعوادوتازوج عاشق که همدیگرونمیشناسن چقدررومانتیک Big Grin

RE: همه چیز در مورد اشنایی خیابانی دختر وپسرها - Xx - wounded -xX - 13-06-2015

(13-06-2015، 17:15)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 16:50)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dokhtara ghalat kardan

خب دعوادوتازوج عاشق که همدیگرونمیشناسن چقدررومانتیک Big Grin

بابا این محسنه........این پسره...............نمیدونم چرا ادای عاشقا رو درمیاره