![]() |
فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... (/showthread.php?tid=238648) |
RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - saba79 - 13-09-2015 من عاشق گیتارم سپاس RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - -samira- - 13-09-2015 من هم گیتار دوس دارم هم پیانو...مرررسی RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - ناز خوشگله - 13-09-2015 پیانو ![]() RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - ℳѦℛУѦℳ - 13-09-2015 ویلون: شما فردی بسیار زیرک و باهوش هستید و متوجه نکاتی می شوید که دیگران از آنها غافلند. به زبان ساده یعنی مو را از ماست می کشید .باید در مسیر زندگی خود پا پیش بگذارید تا بتوانید موفق شوید و قبل از انجام هر کاری درباره ی آن بیندیشید تا موقعیت های خوب را شکار کنید. غرور شما قسمتی از شخصیت شماست پس نه به راحتی آنرا زیر پا بگذارید و نه آنرا سر سختانه برای خود حفظ کنید.خوشبختی شما در گرو استفاده ی به موقع از لحظه هاست، لحظه و زمان را از دست ندهید. سپــــــــــــــآس RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - GOOD=GIRL - 13-09-2015 سنتور: رفتار شما بسیار دلنشین است اما گاهی دیگران را از خود می رنجانید و این به دلیل شرایطی است که برای شما به وجود می آید. همیشه فکر می کنید که دیگران شما را درک نمی کنند اما این قضاوت در برخی موارد اشتباه است.یک نکته ی مهم دیگر این است که برای رسیدن به مقصد باید صبر پیشه کنید و جالب تر آن که خود نسبت به این موضوع آگاه هستید. میسی RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - эмiя - 14-09-2015 ![]() ![]() شما فردی بسیار زیرک و باهوش هستید و متوجه نکاتی می شوید که دیگران از آنها غافلند. به زبان ساده یعنی مو را از ماست می کشید .باید در مسیر زندگی خود پا پیش بگذارید تا بتوانید موفق شوید و قبل از انجام هر کاری درباره ی آن بیندیشید تا موقعیت های خوب را شکار کنید. غرور شما قسمتی از شخصیت شماست پس نه به راحتی آنرا زیر پا بگذارید و نه آنرا سر سختانه برای خود حفظ کنید.خوشبختی شما در گرو استفاده ی به موقع از لحظه هاست، لحظه و زمان را از دست ندهید. مرسی ![]() RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - دختری که همه دوستش دارند - 14-09-2015 سه تار: اندیشه های عارفانه ای دارید.به آینده بسیار می اندیشید وآن چه در اطراف شما می گذرد برای شخصیت شما اهمیت کمتری دارد.در اثبات حسن نیت خود سعی و تلاش می کنید ودر بعضی مواقع دست از آن برمی دارید. انسان مستعدی هستید و این به آن معناست که با کمی تلاش می توانید به قله های دست نیافتنی، برسید.البته بسیار خیال پرداز نیستید و دنیای ذهنی شما یک دنیای دست یافتنی است. به نظر من که خیلی صدای غم انگیزی داره واسه همینم دوس دارم RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - ali khoj - 14-09-2015 من سنتور میزنم دقیقا همینطوری ام RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - Av!sA - 14-09-2015 گیتار تمومه زندگیمه عشقمه ... عشقم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: فال خود را از روی موسیقی مورد علاقه ببینید... - A R S H A V I R - 14-09-2015 از عنوان کاربریمم معلومه که عاشق گیتارم و دارم و خوبم میزنم ![]() |