![]() |
امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! (/showthread.php?tid=240988) |
RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - سرباز خدا - 15-08-2015 (15-08-2015، 0:09)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و اما! بدون که ادعایی نکردم که حالا توش بمونم! بدون که اسلام از ابوجهل ضربه نخورد! بلکه از ابوهریره ها و مغیره ها و کعب الأحبار ها ضربه خورد! حضرت محمد میگن عالم لا ابالی کمر منو شکست خوارج هم اسم اسلام داشتن هم جای مهر رو پیشونی! پس بدون که جواب هر کس معیار و ملاک نیست من حرفشو تأیید نمیکنم ولی رد نمیکنم چیزی رو آوردی که وسط حرفشه باید دید اصلأ چه سوالی ازش شده اصلأ موضوع بحث چی بوده... فاصله حق تا باطل چهاره انگشته فاصله بین چشم و گوش حق اونه بگی دیدم باطل اونه بگی شنیدم هرچند گفتن این حرفا به شما با سابقه درخشانتون در امر حق و باطل و گزینش اون حرف زدن با دیواره مثل این میمونه از پراید انتظار سرعت بالا داشته باشی! و اما سابقه ات رو در امر فمنیسم و آوردن منطق و دادن سپاس به افرادی مثل لوسیفر دیدم که گفتم اسلام ستیز(دروغ میگم؟) هرکی عمامه سرش بود اسم عالم روش نذار گفتی خدا ستار العیوبه بله! ولی سوال دارم کی بود به لوسیفر سپاس میداد و سپاس ازش میگرفت؟ کی بود هم قدم باهاش گام بر میداشت؟ حکایت کسی رو داری که تو جبهه جنگ در حال جنگه یه تیر میخوره فریاد میزنه میگه مگه من تو این جبهه بودم که زدی؟؟ خواهر من هرکس دیگه ای هم باشه تو جبهه و عقیده شما تردید میکنه... تحقیر من فقط برای برائت از مشرکینه دوستی با دوستان خدا دشمنی با دشمنان خدا من طبع روحم در عین خشونتی که دارم بسیار لطیفه... فراموش که نکردید اون اوایل اومده بودید رفتارم با شما چقدر لطیف بود... افسوس RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 15-08-2015 (14-08-2015، 22:22)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان همه این چیزارو دارین به شاهنامه و ملی گرایی ختم میکنین اینم بگم که اون شعر مربوطه به نظامی و به فردوسی ربطی نداره! درضمن تحقیر یک فرد که شناخت درست ازش ندارین در یک جمع باز هم کاری بس ناپسندانه و زشت است! والسلام! (15-08-2015، 0:39)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی یه چیزیرو به من یاد داد در عجبم که چرا با اینکه نزدیکه شما بود ولی چیزی ازش یاد نگرفتین! امر به معروف باید حضوری باشه! اها اینو داشت یادم میرفت!!!!!! اگه حرفی داری با صداے بلند تو جامعه بیان کن با بیان کردن تو دنیاے مجازے به چے میرسے جز حرص خوردن؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - سرباز خدا - 15-08-2015 (15-08-2015، 7:07)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و اما بدون والسلام رو برای قاطعیت تمام میارن... نه گفتاری که حالا جواب داره بدون که مشت نمونه خرواره چرا مغلطه کردی؟ کجا گفتم شاهنامه فقط سند ملی محسوب میشه؟ بیت برا فردوسی باید باشه برای اون مورد که گفتی تحقیرش کردم به خودش جواب دادم! اصل دوستی با دوستان خدا دشمنی با دشمنان خدا و اما گفتی امر به معروف باید حضوری باشه! لطف کن سکوت کن و ما رو خنده ننداز! اگه حضوریه 1)چرا میای اینجا؟ 2)حتمأ موضوع مذهبی میزنی برای ریاست! چون هیچ دلیل دیگه نباید داشته باشه ایرانی اسلامی هم نباید دیگه بیاد یا اومدنش رو باید از سر ریا دونست بدون که از اون جمله که نوشتی و برا خودت نبود خنده دار تر نخوندم من کی تو فضای مجازی حرص خوردم که به بار دوم برسه؟! نه جایی به مشکل خوردم که استرس ضایع شدن داشته باشم نه جایی بود که از سرزنش کسی بترسم بدون که این جمله که آوردی به درد صاحبش میخوره منو چه به حرص!؟ RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 15-08-2015 (15-08-2015، 7:58)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اونشو من خودمم میدونم برام مهم بود که بدونم طرف به شما یاد داده یا ن بعدشم ندونسته قضاوت نکن تا نمیدونی! وقتی اسم شاهنامه هست ینی فقط اونو گفتی چرا کتمان میکنی؟ کم حرص خوردنتون رو ندیدیم RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - سرباز خدا - 15-08-2015 (15-08-2015، 8:18)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اثبات شی نفی ما عدی نمیکنه! لطفأ مغالطه نکن فقط از شاهنامه آورد منم فقط از شاهنامه جواب دادم بحث کردن نداره میخوای نشون بدی بلدی با من بحث کنی؟ قدرت حرف زدنت رو برا موضوعای مخالف به کار ببر نه من! که مجبور نشم وقتی میبینم حرفای طرف مقابل بی جواب مونده جواب ندم... لطف کن سکوت کن! به حالت بهتره حرص خوردنام رو بیار با ذکر دلیل روشن! حواست باشه که با کی بحث میکنی به دور و برت نگاهی کن و بدون موقعیت خودت رو... RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - ارش خان - 15-08-2015 (14-08-2015، 22:39)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخوام باهات بحث کنم چون از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست!حالا خوبه ما یه چی میدونیم ![]() RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 15-08-2015 (15-08-2015، 8:31)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درباره چیزی که نمیدونی حرف نزن تورو چه به این حرفا؟ (15-08-2015، 8:26)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت میگی سکوت کن بعد میگی دلیل بیارم؟ اره میدونم کجام این بحث ها برای روشن کردن خودته! من سکوت میکنم ولی تو هم حواست به دوروبریات باشه RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - Hitchcock - 15-08-2015 نقل قول: تن فردوسی رو تو گور لرزوندی!شمام تن شاعر این بیت رو تو گور لرزوندی این شعر که شاعرشو نمیشناسم هنوز به هیچ وجه نمیتونه از فردوسی باشه ![]() RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - سرباز خدا - 15-08-2015 (15-08-2015، 10:50)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته! حق با شماست و من باید معذرت بخوام ولی دیشب عبارت(هر دم از این باغ بری میرسد)رو سرچ کردم دومین سایت نوشته بود یسنا و شاهنامه عین عبارت رو نوشته بود و کلمه شاهنامه رو چسبونده بود تنگش ضمنأ کتاب تاریخ ادبیات دوم دبیرستان این بیت شعر رو از زبان فردوسی در پاورقی آورده بود البته در بخش فردوسی پاورقی زده بود که اشاره کرده بود به ظلم های پیاپی که به فردوسی میشد منتها شاعر رو نیاورده بود مثل این بود که سنگ قبر حافظ شعر سعدی رو بزنن ضمنأ تو گنجور که تک تک بیت شعر شعرا رو جمع میکردم برا حفظ و مشاعره این شعر رو به اسم فردوسی حفظ کردم به هر حال باید عذر خواهی شه البته تو گنجور زده برای نظامی وزن عروض نمیدونم بلدی یا نه... از اون لحاظ هم شبیه اشعار فردوسیه هر دم از این باغ... فاعلاتن شبیه بحر متقارب خصوصا بخشیه که درباره محمود غزنوی حرف میزنه تو شعر شیخ بهایی هم به صورت مسمط تضمینی نقل شده RE: امام جمعه موقت اصفهان : گرفتن دست همسر در خیابان !! - FARID.SHOMPET - 15-08-2015 نقل قول: 1)افراطی خوندن تفکرات من بدون آوردن دلیلشما افراط گرا هستی چون تفکرات بنده و امثال بنده رو که کتاب های روز رو می خونن که اغلب ماله متفکرین غربی هستن طبیعتا رو غرب گرا و خودباخته و این جور چیز ها خاطاب میکنی دوم اینکه شما چشمت و گوشت رو بر کتاب ها و افکار دیگه بستی سوم شما مقدس پنداری و تعصب داری چهارم شما فقط یک کتاب منطق دوران دبیرستان رو خوندی و با این یک ذره اطلاعات سعی میکنی بگی حرف دیگران منطقی نیست درحالی که اصلا دقت نمی کنی به این موضوع که کارت مغالطه هست و افرادی که مثه بنده مطالعه دارن خود به خود به خاطر دانسته هاشون ذهنشون قوانین منطق رو رعایت میکنه نقل قول: 2)خودت رو ناسیونالیسم خوندی!شما و امثال شما اصلا نمی دونید ملی گرایی چی هست! بنده ایرانی و ایران رو مقدم بر افکار دینی و شخصی خودم می دونم. به این میگن روش درسته ناسیونالیست بودن. نقل قول:دیدی میگم نمی دونی ینی ملی گرایی ینی چی! زیاد تلویزیون نگاه میکنی و کتاب های درسی رو میخونی! نقل قول: تو مگه همون نیستی راجع فرهنگ بد ما حرف میزنی و موضوعات ایران باستان و زردشتی میزنی؟جان؟ من تاپیک ایران باستان و زردشت فقط توی این 5 سال اخیر که فلشخور بودم حدود 5 تا زدم! در دو سال اخیر هیچ تاپیکی در این مورد نزدم! شما تهمت ناسیونالیست افراطی به من زدی الان! اصلا بحث کردن با شما فایده نداره انگار! انتظار نداشته باش پست بدیت رو پاسخ بدم! نقل قول:هیتلر ناسیونال سوسیالیست بود! این چه ربطی به ملی گرایی ایرانی داری؟ عرب و ترک و کرد و فارس همه ایرانی هستن! ملت = مجموعه ای از افراد و اقوام که دارای تاریخ و فرهنگ مشترک هستن (تجربه ی تاریخی مشترکی دارند) |