انجمن های تخصصی  فلش خور
خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه (/showthread.php?tid=243659)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - alone hasti - 15-09-2015

بله خب درس ميگي.........
ولي من عشقو قبول ندارم.....
همش دروغي بيش نيس

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - Amir*1377* - 16-09-2015

(15-09-2015، 16:52)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله خب درس ميگي.........
همش دروغي بيش نيس

اگ کسی دنیاتو گرفت بشو دنیای یکی دیگه....اگه کسی نفستو گرفت بشو نفس یکی دیگه...اگه کسی قلبتو دزدید بشو عشق یکی دیگه....آره خیلی سخته...ولی اونوقته که عشق پاکو حقیقیو پیدا میکنی....آدمای پاکم پیدا میشه....

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - alone hasti - 16-09-2015

(16-09-2015، 9:42)Amir*1377* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 16:52)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله خب درس ميگي.........
همش دروغي بيش نيس

اگ کسی دنیاتو گرفت بشو دنیای یکی دیگه....اگه کسی نفستو گرفت بشو نفس یکی دیگه...اگه کسی قلبتو دزدید بشو عشق یکی دیگه....آره خیلی سخته...ولی اونوقته که عشق پاکو حقیقیو پیدا میکنی....آدمای پاکم پیدا میشه....

چقد قشنگ حرف ميزني Blush

حتما بايد امتحان كنم Wink

:Laie_23:

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - ............faezeh............ - 16-09-2015

ممنون

خوهش........

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - _ Parmida_ - 16-09-2015

واقعا خیانت کرد

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - _.sheidg._ - 17-09-2015

عاشقی هم شیرینه هم بد دردیه

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - alone hasti - 17-09-2015

من عشقو خيلي دوس داشتم عاشقي برام لذت بخش بود اما خب الان نظرم عوض شده :cool:

RE: خيانت كرد و رف عين خيالشم نيس....هه - Amir*1377* - 17-09-2015

(16-09-2015، 12:05)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2015، 9:42)Amir*1377* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله خب درس ميگي.........
همش دروغي بيش نيس

چقد قشنگ حرف ميزني Blush

حتما بايد امتحان كنم Wink

مرسی عزیزم... Wink