انجمن های تخصصی  فلش خور
شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) (/showthread.php?tid=244223)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - آرالیا - 14-09-2015

(14-09-2015، 9:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدش 187 یا 188

لاغر باشه
سرش تو کتاباش باشه.....بچه مثبت باشه.....
همین........نخندین ب انتخابم...خو اینجوری دوس دارم دیگه

اتفاقا خیلی هم نظر خوبی دادیng2

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - هلی - 14-09-2015

(14-09-2015، 9:12)آرالیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 9:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدش 187 یا 188

لاغر باشه

خخخخخخخخخ.مرسی

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - آرالیا - 14-09-2015

(14-09-2015، 9:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 9:12)آرالیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدش 187 یا 188

لاغر باشه

خخخخخخخخخ.مرسی

خخخخ خواشــــــــــــــــــــــــش :4chs:

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - Sina 007 - 14-09-2015

استایل و درس خونو .پولدارو .تک پسر خانواده و ..... سفارش بدین چین واستون بسازه

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - جوجه کوچول موچولو - 14-09-2015

پسرایی که ساده و مرتب باشن . مغرور نباشن ، پسرایی که به هر کسی نگا نکنن ، پسرایی که با نگاهشون باهات حرف بزنه،پولدار

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - nanali - 14-09-2015

خوشتیپ وخوش هیکل باشه Rolleyes
مهربون وجدی والبته غیرتی Sleepy Blush
ابرو برنداره ارایش نکنه باشلوارش زمینو جارو نکنه وخلاصه مرررررد باشه

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - karolin - 14-09-2015

(14-09-2015، 8:53)king javad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههههههه      ولی ما پسرا از همتون بدمون  میاد Big Grin

ما بیش تر ، ولی رو نمی کنیم..... Big Grin

(14-09-2015، 8:53)king javad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههههههه      ولی ما پسرا از همتون بدمون  میاد Big Grin

بی تلبیت384
حالا کی گف ازتو خوشش میاد ؟ Confused

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - شیطون بلای سایت - 14-09-2015

قیافش جذاب باشه
غیرتی باشه
ریش و سیبیل تر و تمیز داشته باشه
پوستش سبزه باشه
هیکلش رو فرم باشه
من هزارمین دختری نباشم که لمسش میکنه
صدای خوب داشته باشه
شیطون و خوش صحبت باشه
چشماش خاکستری باشه و موهاش و ابروش هم مشکی پر کلاغی باشه
منو واس خودم بخواد نه خوشگلیم
تا حدودی مغرور باشه
با جذبه باشه و همه ازش حساب ببرن

حالا من گفتم از چه پسری خوشم میاد ولی مطمئنم آخرشم فقط یه سمندون خسته گیرم میاد Big Grin Big Grin Big Grin

RE: شما از چه جور پسرایی خوشتون میاد (ورود اقا پسرا ممنوع) - دخی فوتبالی - 14-09-2015

از چشمچرونی بعضی پسرا معلومه چقد عاشقمونن