انجمن های تخصصی  فلش خور
ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) (/showthread.php?tid=245493)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - king javad - 22-09-2015

معلومه که کیرم من اگه نرم وبمیرم درحالی می میرم کهپر از گناهم ولی اگه برم و شهید بشم راحت می میرم برادران ما سنی ها نیستن الان صابت میکنم که اونا کافرن اونآقایی که گفتی جمع کن تو نطفت حرام هست کسی که این جوری گه خوری میکنه بدونید حروم زادس کسی که ا ز جنگ و دفاع از شیعه فرار کنه بدونید شیطان تونطفش سهیم بوده

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - ali dc - 22-09-2015

چه خبره آخه

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - 事sara事 - 22-09-2015

خوب طبیعتا من نمیرم چون دخترم و چنین وظیفه ای به گردنم نیست

(22-09-2015، 9:48)مهدی سامورایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:angry2: تو اخه مگه خودت میری اگه الان همین الان یه جنگ بیوفته اول خودت فرار میکنی و میگید با کمال میل......... خب حالا جرئت چه ربطی به زنو مرد داره
Sleepy  Sleepy  Dodgy  Angry

توقع که نداره زنا هم بیان بجنگن این همه سختی میکشیم و هیچی نمیگیم یه بارم شماها بکشین و هیچی نگید

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - Son of anarchy - 22-09-2015

کشور ارتش داره سپاه داره اون موقع اوایل انقلاب بود جوونای مردم پرپر شدن
حالا ک ما قوی ترین نیرو مسلح خاورمیانه رو داریمWink باز باید ما بریم بجنگیم؟؟

اینو تو نظامی میزاشتی بهتر بود

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - saeedrajabzade - 22-09-2015

(22-09-2015، 11:08)king javad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه که کیرم من اگه نرم وبمیرم درحالی می میرم کهپر از گناهم ولی اگه برم و شهید بشم راحت می میرم           برادران ما سنی ها نیستن الان صابت میکنم که اونا کافرن     اونآقایی که گفتی جمع کن تو نطفت حرام هست کسی که  این جوری گه خوری میکنه  بدونید حروم زادس کسی که ا  ز جنگ و دفاع از شیعه فرار کنه بدونید شیطان تونطفش سهیم بوده

مرسی رفیق :v

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - setare 92 - 22-09-2015

پناهنده میشم البته اگه بسیج خرمو نگیره واس امکاناتی که بهم داد

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - -samira- - 22-09-2015

حالا شما بذار حمله بکنن(البته خدا نکنه) بعد بیا ببین کی میره کی نمیره...فکرم نمیکنم به شما ربطی داشته باشه زندگی خودشونه بخوان میرن بخوان نمیرن...به اجبار نمیشه کسی رو مجبور به کاری کرد Dodgy

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - اشک سرخ - 22-09-2015

من میرم
بعد من چندماه قبل داشتن اسم مینوشتن توی یک جایی که خواستم اسم بنویسم اسممو ننوشتن گفتن سنت کم و....

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - L²evi - 22-09-2015

(21-09-2015، 19:52)سید محمد رضا معلمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 19:45)مانیا مانیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه  فرار میکنیم مگه عقل نداریم؟

خوب شما غیرت نداری چون ضدانقلابی هم دختری

؛|

دفاع از کشور چ ربطے به انقلاب داره؟
همین کارا رو میکنید که مردم دور برمیدارند:|||

غیرت ینے ناموس سرزمین شرف
انقلاب ربط داره به حکومت که ماشالله یه عالمه انقلاب وجود داره

بلد نیستید جواب ندید؛|

RE: ایا در صورت حمله داعش یا اسرائیل به مرز های ایران شما به دفاع ازکشور میروید(نظر سنجی) - ૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ - 22-09-2015

(22-09-2015، 11:08)king javad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه که کیرم من اگه نرم وبمیرم درحالی می میرم کهپر از گناهم ولی اگه برم و شهید بشم راحت می میرم           برادران ما سنی ها نیستن الان صابت میکنم که اونا کافرن     اونآقایی که گفتی جمع کن تو نطفت حرام هست کسی که  این جوری گه خوری میکنه  بدونید حروم زادس کسی که ا  ز جنگ و دفاع از شیعه فرار کنه بدونید شیطان تونطفش سهیم بوده

چند سالته  عمووویییی Big Grin Big Grin Big Grin