![]() |
داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) (/showthread.php?tid=249416) |
RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - sober - 23-11-2015 قسمت چهارم«ραят ƒσυя به در خواست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رها جان یه داستان رو بلندتر از بقیه و بقیه داستانها رو کوتاه ترمیذارم(: نویسنده های این قسمت:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لالهـ و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نسیم (: دیروز تو آشپرخونه بودم که نی نی صدام کرد: _مَمَنی؟ رفتم کنارش و همونطور که نوازشش می کردم گفتم: _جون دلم عروسکم؟ با صدای خواستنی ش گفت: _ممن بلام مالی میخلی؟ آروم و با کمی تعجب گفتم: _مالی چیه دخترم؟ ![]() با خنده گفت: _مالی دیه...همونا که خیلی فاژ داله با جیغ نسبتا آرومی گفتم: _چیییی؟؟؟ با لبخند گفت: _مالی جانا ممنی.البته جین هم خوبه ![]() دستی رو سرش کشیدم و گفتم: _دختر اینو از کجا یاد گرفتی؟ _بابایی بهم گوفت.اما گوفت به ممنی نگو _کی گفت؟ _دیسب که تو لفته بوی خونه ممن جون با عصبانیت گفتم: _چیییییییی؟؟؟ بزار بابات بیاد آاااااادمش میکنم ![]() _نی نی داری چی کار می کنی؟ دنبال چی می گردی تو اون کمد یه ساعته؟ _لباس مشکی م مَمَنی همون که بلا محلم می پوشم لو میخوام _چرا دخترم؟ _چون میخوام تلویزیون ببینم _خب چرا لباس مشکی میخوای؟ :297: _از بس تو این مدت ملگ نشون داده باید با لباس مشکی تلویزیون ببینم _نی نی بیا صبحانه بخور دخترم _صبحانه چی دالیم مَمَنی جونم؟ _مثل همیشه نون و پنیر و چایی _نخیل نوموخورم.من فقط قهوه ترک موخولم یا اصل فلانسه با نون تست و نوتلا ![]() _قهوه مون تموم شده نی نی _اکشال نداله با بابایی عصلی میلیم می خلیم پس نسکافه موخوام ممنی _نییییییییییییی نییییییییییی ![]() _باهات قهلم ممنی ![]() _ممنی املوز موخوام با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الی بلیم خلید _اما تو که دیروز رفتی خرید _خب لفتم که لفتم... میخوام بلم کفش بخلم.... این کفشه مد نیس ![]() _ولی قشنگه _باید مد باسه..مُددددد _بابابی جوووونم؟ _جونم دخترم؟ _من دلم قلیون میخواد _آخه دخترم خوب نیس مامانی هم دعوامون می کنه _بلیم دیه... _قول میدم بهش نگم _باشه دخترم ![]() RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - mehdi-pak - 23-11-2015 اوخخخخخی RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - -Demoniac- - 23-11-2015 وایییییییییییییییی دلم نی نی میخواد >__< البته 50 سال دیه -_- RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - azin.mhd - 23-11-2015 آخخخیییییییییی چه ناز بوووووووود وااااااااااایییییییی من عاشق نی نی ام مـــــــــــــمــــــــــــــــنـــــــــــــــی جـــــــــــــــــــــونم RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 23-11-2015 خیلی خوب بود نسیم جونم ^_^ RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - . . . P oo R ! A . . . - 25-11-2015 ![]() انصافن بامزس....ولی یکمم بدآموزی داره وا! RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت چهارم«ραят ƒσυя) - sober - 26-11-2015 نویسندگان:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لالهـ و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نسیم (: قسمت پنجم _نی نی؟ _بله مَمَنی جونم؟ _چیکار میکنی دخترم صدایی ازت در نمیاد؟ _هیشی مَمَنی جونم _نی نیییی؟؟؟؟؟ _اهههههههههههه ![]() _آرایش می کنی؟؟؟!!! ![]() _آله.مَمَن این لُژ قلمزه خوجل تله یا این صولتیه؟ _نی نی بیا ببینم چیکار کنی؟ _نمیشه مَمَنی دالَم خط چش موکوشَم _نیییییییییییییییییییییی نییییییییییییییییی ![]() _مَمَن؟ _جونم عزیزم؟ _بابایی کوجاس؟ _رفته بیرون خرید کنه _چلا به من ندُفتی؟؟ ![]() _وا! چرا گریه میکنی دخترم؟ ![]() _موخواستم با بابایی بلم _خوب بگو چی میخوای بهش زنگ بزنم _نوموشههههههههههههههههههه _چرا؟ ![]() _آخه موخواستم بلا پالسا کادو بگیلم _واسه پارسا چرا؟!!! _مَمَنی فلدا وللتاینه دیه _مامان جان اصلا تو میدونی ولینتاین یعنی چی؟ _بله پس فقط شوما مودونید؟ باسه عجقم باید کادو بگیلم _نی نیییییییییی _ممنی چقد جیق موزونی به بابایی موگم یه ممن دیگه بلام از بازال بخله ![]() _ممنننننن؟؟؟ _باز چی میخوای نی نی؟ _ممنی میای بلیم خونه ممن جون؟ _امروز نمیشه دخترم سرم شلوغه _ممنی....من الان موخوام بلم _با بابات برو _نوموخوام _نی نی اذیت نکن _اصن اگه نیای به بابایی موگم تاب تابش رو خلاب کلدی _چی رو خراب کردم؟ _تاب تاب _لب تاپ رو میگی؟؟؟ _اله همون _وای یه وقت به بابات نگیااااا _میای بلیم؟ _آخه نمیتونم _باباااااااااااااااا _باشه باشه بریم _عاجقتم ممنی بووووووس ![]() نی نی تو اتاق نشسته که یه دفعه جیغش در اومد بدو بدو رفتم پیشش و میگم: _چی شده نی نی؟ ![]() با گریه گفت: _اینتلنت چلا قحطه مَمَنی؟ با خونسردی گفتم: _خب تموم شده شارژش :cool: با جیغ گفت: _حالا من چوجوری بلم وبلاگم؟ نظلامو چک کنم؟ ![]() با تعجب گفتم: _وبلاگت؟ :297: با هق هق گفت: _تازه اینستاگلامم نوموتونم بلم.فالولامو از دست مودَم ![]() _ببین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مُلوا من موخوام بلم پیانو یاد بگیلم ![]() _آخه چرا نی نی؟ _چون کلاس داله :cool: _پس باید یه پیانو هم بخری.دست دوم بخر که ارزون تر باشه _چییییییییییییییی؟ ![]() ![]() _آخه نو باشه خیلی گرون میشه ![]() _هس که هس....من یه پیانو می خَلَم حالا می بینی ![]() _باشه... ![]() _نی نی وقت خوابه _نَخِیلِش هم کال دالَم مَمَنی _مثلا چی کار داری؟ ![]() _دالَم ایمیلامو چک موکُنم.... _نییییییییییییییییییییی نییییییییییییییییییی دیگه خسته م کردی..... ![]() فردا به بابات میگم دیگه اینترنت نگیره ![]() _ ![]() _گریه نکن نی نی بیا برات قصه بگم دخترم _نوموخوام ![]() دیگه باهات قهلم ![]() RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 26-11-2015 خخخخخ تلفن قصه گو کمرمو شکست ![]() RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) - هلی - 03-12-2015 من هر کاری کنن هم از نی نیا خوشم نمیاد ....اخه ماماناشونو خیلی اذیت میکنن RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) - М Δ ђ ΐ ą - 04-12-2015 دلم بچه خواست ![]() |