انجمن های تخصصی  فلش خور
♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► (/showthread.php?tid=251262)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 01-01-2016

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی النور _ عمه ماری

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s3.picofile.com/file/8231086500/Ali_Elenor_Qalandar_Amme_Mari.mp3.html

گوش دادنش خالی از لطف نیست

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 02-01-2016

عمــق مفهوم آهــــنگ عالی بــــود...!
ولی بیـــت ســـآده بود...!
تکستشم خوب بود ولی هنو جا داره...!

آینده خوبی میتونه

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 02-01-2016

(01-01-2016، 19:06)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی النور _ عمه ماری

http://s3.picofile.com/file/8231086500/Ali_Elenor_Qalandar_Amme_Mari.mp3.html

گوش دادنش خالی از لطف نیست
کلا آهنگای النور یه حال و هوای قشنگی دارند ... 
نمیدونم چرا :]

(02-01-2016، 14:46)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمــق مفهوم آهــــنگ عالی بــــود...!
ولی بیـــت ســـآده بود...!
تکستشم خوب بود ولی هنو جا داره...!

آینده خوبی میتونه

این سبک النوره ... حالت کوبنده داشتن با بیت ساده و پر مفهوم ... 

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 02-01-2016

نمیــــدونستــم...!
مرســــی از اطلاعات....!

آهنگای دیگه ای هم اگه مد نظرتــــون هست بگید تا نظر سنجی شه...!

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 04-01-2016

آهـــنگ تالک داون به نام چـــرا فهـــمید
حتـــــما بگوشـــــیداااااااااا...!
عالی بود....!
تا آخر گوش کنیدا....!
----------------------------------------------------------------------

دانلود آهنگ جدید تالک داون به نام چرا فهمید...!
♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► 2

دانـــلود با کیفـــیت متوســـط

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 04-01-2016

بیتش جالب بود

تکست هم خوب بود

صدای دختره رو دوس دارم((((:

جامع ترین جمع بندی :||||||

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 04-01-2016

(04-01-2016، 16:47)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتش جالب بود

تکست هم خوب بود

بیتش خیلی باحال بود !! 

موضوع جالبی داشت کلا آهنگ (: ولی لجم در اومد (نمیدونم چرا ._.*) 
این دوستانی که میخوندنو نمیشناختم از قبل ولی صداهای نسبتا خوبی دارن ☺

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 04-01-2016

(04-01-2016، 19:27)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2016، 16:47)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتش جالب بود

تکست هم خوب بود

بیتش خیلی باحال بود !! 

منم امروز تو شبکه میفا دیدم زود دان کردم...!

حســـه خوبــــی به گـــروه دارم...!

RE: ♫ تـبــاـבل نـظر ♫ ◄نـᓆــב פּ بررωـے آهنگ ﮩـا► - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 04-01-2016

(04-01-2016، 19:54)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2016، 19:27)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتش جالب بود

تکست هم خوب بود

بیتش خیلی باحال بود !! 

کیلیپ دارن ؟! 
الان میرم میبینم (:

(04-01-2016، 20:01)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2016، 19:54)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتش جالب بود

تکست هم خوب بود

بیتش خیلی باحال بود !! 

کیلیپ دارن ؟! 
الان میرم میبینم (:
بلــــی...!
قشـــنگه بــــدو...!