![]() |
اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده (/showthread.php?tid=256469) |
RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ○°łåmýå°○ - 12-04-2016 (12-04-2016، 17:08)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون وریا ینی کیا بعدشم فزق اون ورید با چیه مگه اونحا محجبه نیست اتفاقا از نظر حجاب تو جونوایب اون وری بهتر ماست RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 12-04-2016 اونوریا آمریکاییا انگلیسیا ..نه تا جایی که من دیدم محجبه نیستن RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ○°łåmýå°○ - 12-04-2016 (12-04-2016، 17:23)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داری میگی تا حایی ک دیدی من منظورم این نیست ک بی حجاب نیست اونجا هست زیادم هست تو هر ملتی کافر و ناکافر هست ولی مهم درک خودته از اسلام الان خیلی از کشورهایی ک مسلمون نیستن دارن ب اسلام رو میارن عزیزم مهم درک خودت از اسلامه و چقد از اسلام فهمیدی و اصلا معنی حجاب چیه و واسه چی حجاب میزاری باور کن خود من س سال کم حجاب بودم ولی با مطالعاتی ک کردم حجابم کامل شد باز و خوشحالم از حجابم کم حجابیمم در حدی بود ک چادر میپوشیدم ولی یکم ی کوچولو موهای جلو در میوردم همیییین ولی چقد شرمندم از خدایی خودم RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 12-04-2016 به هر حال دیگه من عقیدم اینجوریه کسی نتونسته عوض کنه عقیدمو RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - علی تک نواز - 12-04-2016 من شخصا مخالف اسلام با زورم مثل ایران چون همه اونایی که مسلمون نمان اسلام و میزارن جلوشون هر غلطی که دلشون میخواد میکنن بعد که یه نفرو میبینن یه خطای کوچیک اسلامی انجام میده به قول خودمون بابای طرفو در میارن اسلام داشته باش و ریا کار نباش خیلی از آدمایی که تو این انجمن از همین کارای مسلمون گرایی میکنن خودشون میدونن چه مارمولکایی هستن اعتقاد قلبی یه فرد خارجی از یه ایرانی مطمءن باشین بیشتره RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - vampire whs - 12-04-2016 کسی آدمو مجبور به پوشیدن چادر نمی کنه توی قران هم نوشته شده حجاب داشته باشیم ولی حرفی از پوشیدن حتمی چادر نزده! من حجابم کامل هست ولی چادر نمی پوشم._. + اعتقادم هم کامله.-. + نه به اون زمان که مردم باسه اسلام انقلاب کردن نه به الان که از اسلام شاکین ![]() RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ○°łåmýå°○ - 12-04-2016 عزیزای دلم ما نگفتیم چادر اجباری ولی تو قران پوشین چادر اومده و کسی رو مجبور نکردن اختیاری وگرنه چادر یک حجاب برتره و چ بهتر حجابمون رو اینجور کامل کنیم اسلام نما زیاد وجود داره ولی سعی کنیم ما ن کافر ن اسلام نما باشیم یک مسلمون واقعی باشیم RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - oprah vinfrey - 12-04-2016 در بخش مذهبی بحث های زیادی در رابطه با اینکه پوشش ذکر شده در قرآن چادر نیست انجام شده، پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید:-) درباره ی دین، به این نتیجه رسیدم که اسلام میتونه برای من خوب و کامل باشه و پذیرش کامل بودن و انجامش بستگی به فرد داره اینکه از طریق راهکار هایی که پیشنهاد داده میتونه به خدا و حقیقت برسه یا نه،من خودم حس میکنم از طریق اسلام میتونم به خدا برسم.... درباره ی حجاب نظرم اینه که در ایران بخش زیادی از افرادی که طبق اسلام حجاب دارن و یا ندارن هر دو گروه هنوز علت این عملشون رو نمیدونن و هنگام پرسش با تعابیر احساسی رو به رو میشی،مثلا،چرا چادر سرته؟؟؟حجاب حضرت زهراااااست(که البته مشخص شده که حجاب ایشون چادر نبوده)یا مثلا،چرا حجاب نداری؟؟مگه من املم یا تصور اینه که اینطور خیلی فرد شیک وروشنفکری هست! هر دو اینها از نظرم ناشی از اجبار حجابه که موجب این شده افراد هر دو گروه به درکی از اون مسئله نرسن و عده ای متعصبانه با حجاب(منظور پوشش بدون فهمشه)و عده ای برای مخالفت با این اجبار بدون تحقیق بی حجاب بنابر این به هر فردی پیشنهاد میکنم خودش رو عالم نپنداره و در هر گروهی هست تحقیقی انجام بده.... RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ○°łåmýå°○ - 12-04-2016 دوست عزیزم تو قران ب صراحت گفته شده چادر ک میشه((جلابیب))پس این چیه مدرک نیست درضمن شما درست میگین ولی ببینین خیلیا نا اگاهانه میگن ک چون پوشش بانو فاطمه زهراست ولی من چادری و امسال من میدونیم چرا پوشش بانو فاطمه زهراست برین کتاب ((صدیقه شهیده))رو بخونید ک میتونید درک کنید چرا چادر میپوشم خودم هیچ وقت نشده بی دلیل کاری رو انجام بدم و هیچ کس حق مجبور کردن من رو نداره عزیزم ببین من خونواده مامانم ساداتن و بابا بزرگم پیش نماز مسجده ولی هیج وقت کسی منو مجبور نکرده چون ما قاتون اجبار نداریم و خوبی خونوادم اینه ک درک میکنن و خونواده خوب و متدینی دارم RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - oprah vinfrey - 13-04-2016 عزیزم معنی جلباب مهمه که چادر نیست (جلباب چیزی شبیه مانتو میشه)و این صحبت من نیست،کلام مفسرینه..... گفتگو ها کامل هست مراجعه کنید.... |