انجمن های تخصصی  فلش خور
{مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! (/showthread.php?tid=262842)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - shuu - 23-09-2016

(23-09-2016، 9:24)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2016، 21:36)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس اینکهSmile

قرار بدبخت بشمممممم=|

امسال زیاد باید درس بخونم :|

دقیقا منم امسال باید زیاد درس بخونم

درکت میکنم:|

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - Âπâlîâ - 23-09-2016

(22-09-2016، 20:48)دُخی مُلْتَفِتی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2016، 20:43)Âπâlîâ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2016، 20:38)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying  crying وااااااااااااااای اصلا حس خوب یندارم
حس تنفر دارم نسبت به مدرسهههههههههههههههه میخوام ترک تحصیل کنم
آخی گلی

(22-09-2016، 20:39)دُخی مُلْتَفِتی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس
مزخرف
چرت
و در نهایت
بی تفاوت Dodgy
حاجی ما تو پاییز و زمستونم تو تعطیلاتیم باو
Tongue

آرووووم شما که جوش آوردی

مورد داشتیم این موضوع کشته داده

عِه:229: جنسیت Big Grin

(22-09-2016، 22:32)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تخمم fishingkaffe2
از ما ک گذشته این حسو حال
rding245

عَ شُمآ مَگِه تُخم .....
آخِه مَگِه مرغی؟ Sad

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - دُخی مُلْتَفِتی - 23-09-2016

اوووف فآکـ انتخاب رشته!!

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - M... - 23-09-2016

احساس خاصی ندارم مدرسه اس دیگه کشتارگاه که نیس
خرخون نیستم ولی چون رشتمو دوس دارم اونقدارهم از کتاب و درس متنفر نیستم
البته الان اولشه سرم داغه

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - み£∂ɨע£ - 23-09-2016

دلم میخواد هر چی مدرسه تو دنیا هس رو آتیش بزنم :97:

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - the crazy angel - 23-09-2016

حسه بیچارگی Angel

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - rf50 - 23-09-2016

حس خوبی دارم چون مدرسه ها وا میشه دوباره میریم سراغ اسکل کردن. معلما و استادامون

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - z800rr - 23-09-2016

خوشحالم 

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - ترنج 15 - 23-09-2016

خیلی خوشحاااااااااااااااااااالم Rolleyes

RE: {مَدرِسه ها دآرِه بآز میشِه چِه حِسی دآری؟!} بدو بیا تو که حسمو گفتم!!!! - azin.mhd - 23-09-2016

madrese is loading
99.9%