انجمن های تخصصی  فلش خور
اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ (/showthread.php?tid=263700)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - I Lvoe Justin - 22-01-2017

من ترجیع میدم یه شب جاستینو مجبور کنم با من بخوابه و زین Tongue

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - $باران$ - 24-01-2017

واسه دررويي و دل شكستن مجازات تعيين ميكنم

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 28-01-2017

سعی میکردم خوش بگذرونم و شاد باااشم

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - {HoSsein_83} - 28-01-2017

اول از همه پول جمع میکردم بعدش یه مدرک خیلی خوب و یک کار پول دار برای خودم جور میکردم
تو همون یک روز هم تا اونجایی که میتونستم میخوردم یک سیمکارت با صد هزار گیگ اینترنت هم برای خودم برمیداشتم واسه روزای بعدیم Big Grin :cool:

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - *پرنیان* - 28-01-2017

ادبیات فارسی و عربی رو از روی زمین با همه کتابای فارسی و عربی محو میکردم

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - mahdi.ir - 28-01-2017

(28-01-2017، 13:26)*پرنیان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول از همه اینو خاک میکردم چون قرانم عربی هست!

سعی میکردم مثله خدا دنیارو اداره کنم:| بعدم برشمیگردوندم:|

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - ○°łåmýå°○ - 04-02-2017

سند هر خونه کارخونه اداره .....هر ملکی ک تو دنیا هس بنام من بشه بعدش دیگه همه از من اطاعت میکنن هااهاهاهاهاها خنده شیطانی:vil::vil:

(28-01-2017، 16:48)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2017، 13:26)*پرنیان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم بیام کمک؟؟

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - mahdi.ir - 09-02-2017

(04-02-2017، 4:39)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سند هر خونه کارخونه اداره .....هر ملکی ک تو دنیا هس بنام من بشه بعدش دیگه همه از من اطاعت میکنن هااهاهاهاهاها خنده شیطانی:vil::vil:

(28-01-2017، 16:48)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم بیام کمک؟؟

khak shod merc : |

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - علیرضا س - 09-02-2017

(26-12-2016، 19:37)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بگن دنیا برای یه روز دست تو هست و به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟؟
.
.
.
منتظر نظراتون هستم Smile

نظر لطفا :|
اونایی که دلمو شکستن مجازات میکروم

مجازات کردن کسانی که دلمو شکستن

RE: اگه بگن دنیا واسه یه روز به فرمان تو اداره میشه اولین کاری که میکنی چیه؟ - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 09-02-2017

همه رو میکشتم
جز خودم و مخاطب خاصم