انجمن های تخصصی  فلش خور
احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون (/showthread.php?tid=264081)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - س و گ ل یعنی سوگلی - 19-01-2017

(19-01-2017، 12:00)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin  خیلی باحاله مخصوصا بااون ناخونا گیتاربزنه Big Grin

اگ این کارو انجام بده تا اخر عمرم مدیونش میشم Big Grin

هعییییییییی همتون بیایید بهم 3پاس بدید چون من لایق 3پاسم..چاکر همتون راستی هرکی میخواست در مورد اجنه ها بدونه بیاد پ.خ بهش کمک میکنم..ممنونم میشمBig Grin

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - mT_pOoM_taaK - 19-01-2017

آخه عمو جون تو چ میدونی اینا چیه؟
مدیوم هم ک نداری وی جا هم ک نمیتونی گیر بیاری و فقط تمرکز تمرکز میکنی!
این کارو نکن واس خودت بهتره اگ دلت ب خودت نمیسوزه به اطرافیانت فکر کن.
شده ببینی بعد از احضار دوستت میخواد خودشو از پشت بوم پرت کنه؟

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - س و گ ل یعنی سوگلی - 19-01-2017

(19-01-2017، 13:12)Àñťi ģàme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه عمو جون تو چ میدونی اینا چیه؟
مدیوم هم ک نداری وی جا هم ک نمیتونی گیر بیاری و فقط تمرکز تمرکز میکنی!
این کارو نکن واس خودت بهتره اگ دلت ب خودت نمیسوزه به اطرافیانت فکر کن.
شده ببینی بعد از احضار دوستت میخواد خودشو از پشت بوم پرت کنه؟

داری به من میگی؟؟ Huh

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - mT_pOoM_taaK - 19-01-2017

آره دیگ پس کی؟
اینجا جای صحبت نیست بریم گفتگو آزاد...!

ببخشیدا عمو نیستم بگو عمهBig Grin

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - گیسو جون - 19-01-2017

مرسی گلم من انجامش دادم نتیجه هم گرفتم اما اگه اذیت بشن عذابت میدن

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 19-01-2017

چجالبببببببببببببببببببب
یعنی میشه

(19-01-2017، 13:34)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی گلم من انجامش دادم نتیجه هم گرفتم اما اگه اذیت بشن عذابت میدن

پ چیکار کنم تا اذیت نشن ابجی

(19-01-2017، 13:47)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجالبببببببببببببببببببب
یعنی میشه

سلام اجی دینا...معلومه که میشه منم میخوام تو همین هفته با چندتا دوستام انجامش بدم

RE: احضار کردن جن(1)..واس اونایی که علاقه شدیدی دارن تا ببیننشون - h..n..i.. - 19-01-2017

یه سری با دوستم این کارو کردیم یه لحضه صدا اومد منم چشام بسه بود ..داشتم سکته میزدم یهو دوستمو جلو چشام دیدم ول ی فک کنم جنه بود چون دوستم از اتاق رفته بود..همچین جیغ زدم از هوش رفته بودم...لطفا از این کارا نکنید..خیلی بد بود

(19-01-2017، 13:53)h..n..i.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سری با دوستم این کارو کردیم یه لحضه صدا اومد منم چشام بسه بود ..داشتم سکته میزدم یهو دوستمو جلو چشام دیدم ول ی فک کنم جنه بود چون دوستم از اتاق رفته بود..همچین جیغ زدم از هوش رفته بودم...لطفا از این کارا نکنید..خیلی بد بود

ببینم کسی نیست که بگه من این کارو انجام دادم تو دردسر افتادم لطفا تو دست نکش انجامش بده..نیست؟؟ Huh نوچ Dodgy