![]() |
|
باشگاه پرواز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: باشگاه پرواز (/showthread.php?tid=264992) صفحهها:
1
2
|
RE: باشگاه پرواز - mr.destiny - 01-04-2017 (01-04-2017، 19:50)سارسار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه پست بود با این مضمون پروازی ها دستا بالا خودتون جستجو کنید میاد و در ضمن اسپم ندید لطفا RE: باشگاه پرواز - سارسار - 01-04-2017 باشه ببخشید اون پست مال خودم بود اره خنک بود ولی من فقط می خواستم بشناسمشون همین پیام خودتم زیرش هست اره اگه ببئث ناراحتی تون شدم ببخشید RE: باشگاه پرواز - zxccxz1 - 01-04-2017 سلام منم یه پروازی هستم اما اصلا با نظر شما موافق نیستم من که عاشق باشگاه پروازم اما چند وقتیه که تلتکست ما قطع شده ومنم دیگه هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم اما هر وقت میام مسافرت خونه فامیلامون پرواز میکنم سمت تلوزیون تا بزنم باشگاه پرواز آها یادم اومد میشه لطفاااااااااا لطفااااااا در مورد عمو دسی هم کامـــــــــــــــل کامـــــــــــــــل واسه منم توضیح بدین ؟؟؟؟تو دلم مونده هیچی بهم نمیگه توروخدا به منم بگیـــــن منتظرم هاااا مرسی RE: باشگاه پرواز - mr.destiny - 01-04-2017 (01-04-2017، 20:07)zxccxz1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان نفهمیدم باید در مورد چی از عمو دسی براتون توضبح بدم اما اولا اینکه در بعضی روز ها(هر چهار پنج ماه یه بار )میتونید با تماس گرفتن با روابط عمومی با عمو دسی صحبت کنید البته خیلیییییی شلوغه دیگه من خودم بیشتر از ۵۰بار تماس گرفتم اما خب نشد. مواقعی که مصاحبه دستیار هست هم بچه ها شوخی شوخی قربون صدقه دستیار میرن و معمولا مسئول میگه از این به بعد بدین پیامارو همون دستیار مظلومتون بدرجه یه بار دیگه هم یادمه که یکی از بچه ها اگه اشتباه نکنم گفت سرما خوردم و مسئول گفت درمانش خربزه با عسله میخوام رو عمو دسی امتحان کنم اگه جواب داد بهتون میگم(خخخخ) در یه مورد دیگه هم بچه ها خیلی اصرار میکرذن مسئول عیدو نیاد و به جاش عمو دسی بیاد یکم بازپرسی بکنیمش اگه چیزه دیگه ای در این باره میخواستید پ خ بدید چون اگه موضوع اسپم زیاد داشته باشه موضوعپ میبندن RE: باشگاه پرواز - mr.destiny - 25-05-2017 جواب لیلا از بم به پرسش آیا حاضرید جای مسئول باشید: من حاضرم موشک بالستیک کره شمالی رو آزمایش کنم ولی مسئول باشگاه پرواز نشم والا خخخخ علیرضا فاز سرعت ۱۴:مگه مغز خر خوردم مسئول شم که بعدش با یه خروار سیبیل بهم بگن مل مل و خاله ... هاحرف حساب جواب داره؟ بعدشم بیان شایعه خواستگاری راه بندازن اصغر آقا با ساطور نصفم کنه... واسه چی مسئول شم ؟کاپی هم که تاحالا طاقت آورده واسه اینه که هفت تا جون داره ما نیستیم واسه خودتون خخخ ولی کاپی دیدی چقدر داستان داری ؟تازه ماجرای دسی اینا بماند ... هخ RE: باشگاه پرواز - زهــــــرا - 25-05-2017 خیلی خوبه دوساله که میخونم ولی بدیش اینجاس که خیلی پیام دادم درج نشده
RE: باشگاه پرواز - mr.destiny - 11-07-2017 خب سلامی دوباره به دلیل استقبال زیادی که از داشتن کانال در تلگرام شده تا حالا پیام نما شبکه دو هم (البته فعلا در انحصار پروازی هاست)برا خودش کانال تاسیس کرده @payamnama2 و شما میتونید مطالب جالب خودتون رو برای ایدی @payamtv2 بفرستید تا به اسم خودتون درج بشه البته ب قول مسئول حواستون باشه آبروشو نبرین چون ظبق گفته خودش اون و رئیس ادمین کانال هستن RE: باشگاه پرواز - mr.destiny - 27-10-2019 سلام. چند مدت قبل پیج اینستایی هم برای کاپی باز شد capitan.parvaz RE: باشگاه پرواز - ☆єℓαнєн✮ - 28-10-2019 منم پروازیم
|