انجمن های تخصصی  فلش خور
دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ (/showthread.php?tid=265327)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - * MASIHA * - 18-05-2017

(18-05-2017، 21:44)hanyeh..♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیخورم!!!
سعی میکنم از کیسه خون استفاده کنم ولی بعضی موقع ها دسته خودم نیست‌

ببین من چون ارسالیام کمع نمیتونم‌ جواب خصوصیتو بدم

هعی روزگار ! خون آشامم نشدیم مردم باهامون فاز کنن !

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - hanyeh..♡ - 18-05-2017

(18-05-2017، 22:27)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2017، 21:44)hanyeh..♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیخورم!!!

اگه جونتو دوس داری دعا نکن چون اگه بشی خیلی بدبخت میشی خیلی

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - * MASIHA * - 18-05-2017

(18-05-2017، 22:29)hanyeh..♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2017، 22:27)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیخورم!!!

بیا گفتگو آزاد اینجا مدیرا اخطار میدن میشه اسپم .. بیا !

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - hanyeh..♡ - 18-05-2017

(18-05-2017، 22:31)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2017، 22:29)hanyeh..♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیخورم!!!

بیا گفتگو آزاد اینجا مدیرا اخطار میدن میشه اسپم .. بیا !

چی ؟ کجا؟ کدوم بخشش؟

ارسال های امروز .. گفتگو آزاد ... آخرین صفحه .. منتظرم .

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - The moon - 19-05-2017

میشـــه برگـردم بـه زمـآن قبـل از تولـدم؟!
دوسـت دآرمـ ببینـم پـدربزرگـم چـه شکـلی بوده...

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - * MASIHA * - 20-05-2017

همه می خوان برگردن ولی من می خوام برم ... به به آینده دور !
می خوام ببینم ته این قصه چی میشه !

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - Queen Riham - 27-07-2018

به دورتن بچگی
پیش یه همبازیه بچگی

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - ραтяιcια - 28-07-2018

به کلاس هفتمم پیش دوست صمیمیم کیمیا جونممممم

RE: دوست داری برگردی به چه دورانی از زندگیت ؟ پیش کی ؟ ♡ - reihaneh_84_93 - 28-07-2018

3یا4سالگیم