انجمن های تخصصی  فلش خور
¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ (/showthread.php?tid=266668)

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - امیر‌حسین - 23-07-2017

(23-07-2017، 0:21)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:19)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلیا:
کش مرورگر و کوکی هاتو حذف کن .. ctrl+F5
درست نشد ، مرورگرت رو تعویض کن ..

من این مرورگرمُ دوس دارم :|
پس مشکلت باقی میمونه ..
(23-07-2017، 0:21)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:20)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:19)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه ی اول 
دستُ جیغُ هوراا 
:|
علی ..
این دست جیغ هورات بی انرژی بود ..
:/
قبلا پر انرژی تر بودیم :/
تواَم به این نتیجه رسیدی چقد بی معنی شده ؟ :/
قبلا پر افتخار تر بود این چیزا 

من قبلا تا دستم رو از کیبورد ببرم رو موس ک اول بشم سند میکردم میدیدم رفته صفحه یکی مونده به آخر،دو تا ارسال بعدم میرف نسخه بعد .. (کمی اقرار بودا Big Grin )

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - Mïņ̃†êR - 23-07-2017

خب شبخیرbathtime

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 23-07-2017

بیخیال امیر خان 
این شیوا اهدافش برای بیدار موندن واقعا جالبه :V
منم برم 

(23-07-2017، 0:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا تو انجمن همیشه جوه بحث بوده ها امکان نداره کسی در دفاع از عقایدش اینجا به چالش کشیده نشه

حتی مدیرام کشیده شدن ..
بحث تو گ.ا طبیعیه .. خخخ مخصوصا جَوِّش بگیره آدمو ..

(23-07-2017، 0:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال امیر خان 
منم برم 
دقیقا خخخخ ..
فک کرده ما نفهمیدیم صفحه قبل گفت همه اولا ینی بهش سپاس بدیم ^_^
خخخ شبت بخیر گِیمر :v

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - _Lσѕт_ - 23-07-2017

اخیش :|

(23-07-2017، 0:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال امیر خان 
منم برم 
واقعا بنظرت من تو سنیم ک اهداف باید داشته باشم برای اینجا؟؟؟
اومدم روحتون و شاد کنم 1825
(23-07-2017، 0:27)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2017، 0:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا تو انجمن همیشه جوه بحث بوده ها امکان نداره کسی در دفاع از عقایدش اینجا به چالش کشیده نشه

حتی مدیرام کشیده شدن ..

تاجایی ک من یادم میاد انقدر بین کاربرا نبود اکثرا بین مدیرا بود حالا دوران ما مدیرا همه باهم تو یزمان مدیر شده بودن 
الان ک خنده دار شده قوانین خودتو میبرن زیر سوال راه داشت خودتم ترور میکردنTelegh_01

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 23-07-2017

ببخشید که گروهتو کاروانسرا کردم :|
دیگه نمیام D:

(23-07-2017، 0:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال امیر خان 
منم برم 
واقعا بنظرت من تو سنیم ک اهداف باید داشته باشم برای اینجا؟؟؟
اومدم روحتون و شاد کنم 1825

(23-07-2017، 0:27)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی مدیرام کشیده شدن ..

تاجایی ک من یادم میاد انقدر بین کاربرا نبود اکثرا بین مدیرا بود حالا دوران ما مدیرا همه باهم تو یزمان مدیر شده بودن 
الان ک خنده دار شده قوانین خودتو میبرن زیر سوال راه داشت خودتم ترور میکردنTelegh_01

Telegh_01 

+شیوا واس جاهای دیگه هدف داره :v

شیوا ی شوهر فول آپشن دارم مدل ۹۶ تا برج ۱۲ ، ۹۷ هم بیمه داره :v
به شرط آدم بودن میدم D:

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ - esiesi - 23-07-2017

(23-07-2017، 0:18)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باید سر ب بیابون بزارم ؟ :|
ت رو جونِ هر کی ک دوس دارید ، اینُ درست کنید دگ :|

تو ک بای دیفالت تو بیابونی :| 
هلهلکی :| 

(23-07-2017، 0:32)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید که گروهتو کاروانسرا کردم :|
دیگه نمیام D:

خواهش میکنم زیر لفظیم میخوای حتماkaffe2pou