انجمن های تخصصی  فلش خور
اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ (/showthread.php?tid=267777)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - امیر‌حسین - 21-09-2017

حجاب هیچ وقت اجباری نیست و نمیشه!

چون نمیشه به این راحتیا عقیده میلیون ها انسان رو تغییر داد!

الانشم آزادی به اندازه کافی وجود داره .. حتی خیابون های ایران بدتر از خیابون های آمریکا،انگلستان،تالیند و... شده و آزادی به اندازه کافی وجود داره!

اگرم کسی رو گیر مید(گشت ارشاد) برای اینه که مردم یکم ترس داشته باشن وگرنه وضع خیلی بدتر ازینا میشه ..

میشه چادر نذاشت و مانتو و روسریی رو میشه پوشید که باعث گناه و... نشه ..

این صحبتم درباره حجاب خانم ها بود!

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - مهدی1381 - 21-09-2017

دوستان در خواستی مبنی بر اجباری شدن حجاب توسط پنج نو جوان ایرانی ساخته شده و قراره به رهبری ارسال بشه لطفا تا تایید ان خوش باشید

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - Berserk - 21-09-2017

(21-09-2017، 11:29)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خدامه اجباری بشه

چرا ؟ مثلا اگه اجباری نباشه شما نمیتونی با حجابی که دوس داری بگردی ؟ 

با زور دستورات دین و اجرا کردن نه تنها خوب نیس بلکه باعث نفرت خیلیا هم میشه ..  

-
الانشم والا حجاب نیس :| واقعا این طرز لباس پوشیدن بعضی از دخترا رو حجاب به حساب میارید ؟..
Telegh_10

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 21-09-2017

(21-09-2017، 16:17)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2017، 11:29)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خدامه اجباری بشه

-
الانشم والا حجاب نیس :| واقعا این طرز لباس پوشیدن بعضی از دخترا رو حجاب به حساب میارید ؟..
Telegh_10

نه.الان اجباری نیس ولی من باحجابی که خودم دوست دارم بیرون میرم
بانظرتون موافقم که باعث نفرت میشه ولی الان خیلیا رومیشناسم که به باحجاباتوهین میکنن.ولی وقتی حجاب مال همه واجباری بشه توهینی درکارنیس یاحداقل کمتره

متاسفانه وضعیت حجاب خیلی افتضاحه

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - امیر‌حسین - 21-09-2017

(21-09-2017، 16:56)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2017، 16:17)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خدامه اجباری بشه

-
Telegh_10

بانظرتون موافقم که باعث نفرت میشه ولی الان خیلیا رومیشناسم که به باحجاباتوهین میکنن.ولی وقتی حجاب مال همه واجباری بشه توهینی درکارنیس یاحداقل کمتره

حجاب شما ممکنه شلواک و تاپ باشه ...

+ربطی نداره .. یکی به باحجابا توهین میکنه یکی به مردم کچل یکی به کور یکی به گدا و...

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 21-09-2017

(21-09-2017، 18:47)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2017، 16:56)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خدامه اجباری بشه

-
Telegh_10

حجاب شما ممکنه شلواک و تاپ باشه ...

+ربطی نداره .. یکی به باحجابا توهین میکنه یکی به مردم کچل یکی به کور یکی به گدا و...

اشتباه برداشت نشه.این حجابی که میگم منظورم همون چادریاپوشش کامله
درسته.ولی تصورکنین همه ازلحاظ پوشش شبیه هم باشن.دراین صورت توهینی شکل نمیگیره

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - sandi - 22-09-2017

حجاب چیزیه که از قلب آدم برمیاد نه اینکه بازور یا حتی با آفرین گفتن کسی رو محجبه کنیم 
اگه این حجابی سختگیرانه ای که شما میگی اجباری بشه درسته که شاید و فقط شاید موقعی که توی خیابون راه میری یکم قیافه ها معقول تر شده باشه ولی معلوم نیس زیر اون حجاب چه چیزی پنهان شده
من حرفم اینه الان لااقل کسانی که بد حجاب اند(نه بی حجاب)یک رو هستن و ذاتشون رو زیر یک پوشش مورد پسند جامعه پنهان نکردن این به نظر من بهتره تا اینکه همه با حجاب بشن و به کار های درست و غلطشون ادامه بدن

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - Mr. Potato Head - 22-09-2017

(22-09-2017، 10:55)sandi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب چیزیه که از قلب آدم برمیاد نه اینکه بازور یا حتی با آفرین گفتن کسی رو محجبه کنیم 
اگه این حجابی سختگیرانه ای که شما میگی اجباری بشه درسته که شاید و فقط شاید موقعی که توی خیابون راه میری یکم قیافه ها معقول تر شده باشه ولی معلوم نیس زیر اون حجاب چه چیزی پنهان شده
من حرفم اینه الان لااقل کسانی که بد حجاب اند(نه بی حجاب)یک رو هستن و ذاتشون رو زیر یک پوشش مورد پسند جامعه پنهان نکردن این به نظر من بهتره تا اینکه همه با حجاب بشن و به کار های درست و غلطشون ادامه بدن

دقیقا مهم دل آدمه حالا چه با حجاب چه لخت باشه ..والا

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - امیر‌حسین - 22-09-2017

(22-09-2017، 10:55)sandi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب میگیریم تا جنس مخالف رو به گناه نندازیم ..!
حالا برای ما مهم نیست طرف زیر چادر چجوریه .. ما از دلاشون خبر نداریم! ما صحبت از حجاب و محجبه میکنیم نه از زن فاحشه ک زیر چادر مخفیه ..!  و اتفاقا اگرم فاحشه هستن در پنهانی فاحشه هستن و باعث گناه دسته جمعی نمیشه!

+کسایی که میگن دل آدم مهمه و... :

باید بگم که اگه کسی دلش پاک باشه،اگه کسی دلش صاف و ساده باشه .. این پاکی و صاف و ساده ای بر میگیره به ظاهر طرف ..! و این ظاهر هم میشه حجاب .. چرا میشه حجاب؟ چون قلب انسان خدا دوسته و با یاد خدا آرام میگیره برای همون ..
ما هیچ کسو نداریم ظاهر بد باشه دلش صاف .. کسی که دلش صاف و پاک و... ۱۰۰% ظاهرش هم خدا پسندانه میشه!

الا ی سریا جمع شدن عیش و نوش میکنن بعد میگن مهم دل آدمه که این کاملا اشتباست ‌.!

RE: اگر حجاب اجباری کنند چه میکنید؟ - ailin_tohi - 22-09-2017

حق ندارن این کارو بکنن چون هرکس عقیده و نظر شخصی خودشو داره و هرکس هرجور که راحته لباس میپوشه همین الانشم که کم گیر میدن چهارشنبه ی سفید راه انداختن تصور کنید اگه حجاب رو اجباری کنن چی میشه