![]() |
آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 (/showthread.php?tid=268340) صفحهها:
1
2
|
RE: آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 - Actinium - 15-03-2019 حرف های تازه سلنا دربارۀ آلبوم جدیدش سلنا گومز که در چند وقتۀ اخیر بارها در حال رفت و آمد در استودیو مشاهده شده است در یک ارتباط زنده اینستاگرامی حرف های تازه ای درباره آلبوم جدید خودش زد. او گفت: «در حال حاضر در استودیو مشغولم و کارها واقعا خوب پیش می رود. فقط حقیقتش در اینباره کمی استرس دارم، چون احساس می کنم تصمیماتی که قرار است در آیندۀ نزدیک بگیرم بسیار تعیین کننده و مهم هستند. به همین خاطر دارم تمام سعی ام را می کنم که جدی و تلاشگرانه عمل بکنم و نسبت به همه چیز شکیبا باشم.» سلنا در سال میلادی جدید در دو آهنگ Anxiety و I Can't Get Enough به ترتیب با جولیا مایکلز و بنی بلانکو همکاری کرده است. RE: آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 - Actinium - 25-04-2019 سلنا گومز: آلبوم جدیدم کاملاً شخصی است
سلنا گومر در مصاحبه با پادکست جدید کوچ به نام Dream It Real در پاسخ به این پرسش که آیا در آهنگهای آینده خود با دیگر هنرمندان همکاری خواهد کرد یا نه، بیان کرد که: «میخواهم که آهنگهای جدیدی که دارم روی آنها کار میکنم متعلق به خودم باشند، کاملا متعلق به خودم. هر آهنگی داستانی را در پسِ خودش دارد که تجربۀ شخص خودم بوده است. بر این اساس، گمان نمیکنم که شخص دیگری وجود داشته باشد که بتواند داستان مرا بهتر از خودم بازگو کند. واقعاً دلم میخواهد که فقط کمی با داستان خودم زندگی کنم و آن را تبدیل به چیزی بکنم که برایم ارزشمند و پُرمفهوم باشد.» بر این اساس میشود نتیجه گرفت که در آلبوم جدید سلنا که به گفته خودش در این مصاحبه از جمله کاریهایی است که امسال قصد انجام دادنشان را دارد، نمیتوان شاهد همکاریهای زیادی با دیگران بود، یا شاید اگر سلنا همکاری هم داشته بیشتر زیر نظر او بوده و طبق سلیقه او آهنگ تولید شده است. موضوعی که درباره آهنگهای مشترک او در این چند ماهه اخیر صدق نمیکند و آنها معمولاً هویت کسانی جز سلنا با خود دارند – چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ تولید و فرم. ![]() RE: آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 - Actinium - 15-05-2019 سلنا به تازکی عکسی از خودش در استودیو در حال کار بر روی آلبوم جدیدش ک امسال قرار است منتشر شود به اشتراک گذاشت: studio diva
![]() RE: آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 - Actinium - 31-05-2019 ثبت آهنگ Out of My Head
آهنگ Out of My Head که پیشتر در مصاحبه سلنا با مجله ELLE درباره آن سخن گفته شده بود اخیرا در سایت های ثبت موسیقی ثبت شده است و نام جاستین ترانتر از دوستان و آهنگسازان قدیمی سلنا هم به عنوان یکی از تهیه کنندگان آن ذکر شده است. پیشتر درباره این آهنگ در مصاحبه سلنا آمده بود: نقل قول: ![]() RE: آخرین خبرها دربارۀ آلبوم جدید سلنا گومز SG2 - Actinium - 12-06-2019 سلنا گومز: کار آلبوم جدیدم سرانجام تمام شد!
سلنا که روز دوشنبه این هفته در نیویورک در مراسم رونمایی از فیلم «مردهها نمیمیرند» همراه با سایر بازیگران و عوامل آن حضور پیدا کرده بود، در مصاحبهای کوتاه با Entertainment Tonight بیان کرد که سرنجام کار تولید آلبوم جدیدش به پایان رسیده است. او همچنین در صحبتهایی که با Extra داشت، در اینباره اضافه کرده است که «فقط یک سری ریزهکاریها باقی مانده است. خیلی خوشحالم. الان دیگر خیال راحتتری دارم.» |