![]() |
[ باشعوریسم ] - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: [ باشعوریسم ] (/showthread.php?tid=269531) |
RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 09-07-2018 بیشعورها می توانند دیگران را سرکوب کنند اما کسی نمی تواند آن ها را سرکوب کند مگر یک بیشعور بزرگ تر. وقتی که بیشعوری در مقیاس وسیع ظهور می یابد در اصطلاح پزشکی به آن بیشعوری جمعی گویند که به عادت جمعی تعداد کثیری از مردم به رفتار بیشعورانه اشاره دارد بزرگترین راز خلقت این نیست که چرا خدا جهان را خلق کرده است بلکه این است که چرا بیشعورها را اینقدر گستاخ و منفور آفریده است بیشعوری ربطی به سواد ندارد. به رفتار آدم ربط دارد. حتی بعضی از بیشعور ترین افراد کسانی اند که متخصص محسوب می شوند و دیگران را راهنمایی می کنند. یادتان باشد سواد هیچ وقت شعور نمیاورد. شعور یعنی تشخیص کار خوب از بد. شعور یعنی تشخیص کار درست از اشتباه. سواد. یاد گرفتن فرمول و اطلاعات در علم و یا مبحث خاصی است! این شعور است که راه استفاده درست و یا غلط از علم ( سواد ) را به ما میدهد شعور رو به کسی نمیشه آموزش داد یک انسان میبایست در درون خودش طلب شعور کند تا به آن دست پیدا کند! چه بسا ما اساتید برجسته علمی و دانشگاهی داریم که سواد دارند ولی شعور ندارند. RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 10-07-2018 دوس دخترم برام پاور بانک خرید گفتم مرسی عزیزم که انقدر دوسم داری چقدر تو مهربونی عاخه گفت نه خیر ازین ببعد بگی گوشیم شارژ نداشت خاموش شد دهنت سرویسه ! —— از مسئولین محترم درخواست دارم بیان شوهرعمه منم رو دستگیر کنن چند بار توی عروسیا رقصیده —— من اینقدر سادم که زرتی با یه دختر چشم ابرومشکی، خوش هیکله جذابه تکپره خوش اخلاق که ،تک دختر یه خانواده ثروتمنده گول میخورم.... RE: [ باشعوریسم ] - Mr. Potato Head - 14-10-2018 سلنا گومز با ۶۰ میلیون دلار دارایی و مال و اموال دچار افسردگی حاد شده،بعد من با موجودی شصت هزار ریال , تتلو میزارم و قر میدم،اگه این ژن خوب نیست پس چیه؟ ![]() RE: [ باشعوریسم ] - melika_26 - 17-01-2020 اگر بیشعورها عاشق می شوند فقط به یک دلیل است: میخواهند در هیچ چیز کم نیاورند از جمله عشق. وقتی که دوست بیشعور است انتظار دارند همیشه یادتان باشد که دوستی با آنها افتخار بزرگی است و برای حفظ آن باید متحمل رنج و زحمت شوید. انتظار داشتن شعور از بعضیا مثل شرط بستن رو "خر" تو مسابقه اسب سواریه! RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 07-07-2020 من همیشه فکر میکردم باباها فقط کولر خاموش میکنن تا اینکه بابامو در حال درست کردن کولر زن همسایه روی پشت بوم دیدم RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 07-07-2020 ایرانسل وقتی طلبکاره میگه مشترک گرامی وقتی میخواد بکنه تو پاچهمون میگه ایرانسلی عزیز RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 07-07-2020 مردم عجيبي هستيم براي حفظ جون وسلامتي خودمون بايد بهمون التماس كنن ماسك بزنيم:/ RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 07-07-2020 امار کرونا انقدر زیاد شده که باید دیگه امار مبتلا نشده ها رو اعلام کنن RE: [ باشعوریسم ] - امیرحسین - 07-07-2020 وقتی عکس نهار و شامتونو میذارید اینستا ما میگیم ای خدا پس کی میشه ما هم از نزدیک ازین چیزا ببینیم ): بعدشم نون بیاتمونو میزنیم تو رب و میل میکنیم RE: [ باشعوریسم ] - شـــقآیــق - 08-07-2020 میدونی آدما چرا شغلتو میپرسن؟! چون روشون نمیشه مستقیم بگن چقد پول داری...تا ب همون اندازه بهت احترام بزارن(: |