![]() |
رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) (/showthread.php?tid=275865) |
RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 23-07-2019 @ƁяιƖƖιαηт سلامتی اون رفیقـی که مجازیه
امــّــــا
یه جوری برات سنگ صبوره
که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـت
به گرد پاش هم نمی رسن …!
![]() رفیق قدیمی مثلا طلا میمونه
روز به روز ارزش اش بیشتر میشه تو زندگیت!
![]() یه چیزایی رو نباس از دست داد
مثل رفیق واقعی!
![]() دوستای خوب بهترین خاطره ها رو برای همدیگه می سازن
من قشنگ ترین خاطره ها را با تو دارم دوست خوبم!
![]() دوست یکی باشه
ولی همیشگی باشه!
![]() ![]() ![]() ![]() RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ƁяιƖƖιαηт - 29-07-2019 مشترک گرامی تاریخ شارژ ارادت ما به شما تا وقتی نفس باقی است اعتباردارد ! “همراه آخر” دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() پرسید دوست رو چون دوستش داری بهش نیاز داری یا که چون بهش نیاز داری دوستش داری؟ گفتم چون دارمش بی نیازم… دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سلامتی رفیقایی که روز قیامت فقط زمین از دستشون شاکیه ! اونم به خاطر سنگینیه مرامشون . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() یه عاشق میگه : اگه اتفاقی برات بیفته میمیرم ! اما یه رفیق میگه : اگه بمیرم هم نمیذارم برات اتفاقی بیفته … دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() @♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - Open world - 30-07-2019 آپدیتم میدی؟ RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 01-08-2019 ![]() طُ ... ب مَن معنی رِفاقتو یاد دادے! *-* ![]() +رفیق؟باهاش چیکار کنم؟ -باهاش جمله بساز +جمله بسازم؟! -آره دیگه +هع من با رفیق دنیامو میسازم :)) ![]() رفیـقم همه چیــزش خــــــــــــاصه لبخنـــــــــــــــــــــــدش گریــــــــــــــه هاش تیپــــــــــــــش رفتــــارش اخـلاقش احســــــــــاســاتش دوست داشتنـــــــــــــــــــش مخـــــــــــاطب نبود که خــــــــــــاص باشه خــــــــــــ{♥}ــــــــــــاص بود که مخـــــــــــــــــاطب شد ![]() +کی ب کیه؟ وقتی رفیقم یکیه!❤ ![]() בوســت مثل متڪــــآ میمونــﮧ وقتـے פֿـستـﮧ اے بهش تڪیـﮧ میڪنی وقتـے פֿـوشحالـے بآهآش مـےخندے وقتـے غصـﮧ בارے روش گریـﮧ میڪنـے وقتـے شوפֿـیت میگیره پرتش میڪنـے وقتـے سرت شلوغـﮧ از جلو בست و پـا برش میـבارے امـا בیـر یـا زوב بـازمـ بهش اפـتیـاج پـیـבا میڪنـے.. ♥ بهترینمـــ בوستت בارمـــ ♥ ![]() اهای رفیق روی نبودنت هم میتوان حساب کرد یادت می ارزد به تمام بودنهای دوستان به ظاهر دوست! ^ــ^ ![]() قلب، مهمانخانه نيست که آدم ها بيايند دو سه ساعت يا دو سه روز توی آن بمانند و بعد بروند. قلب، لانه ی گنجشک نيست که در بهار ساخته بشود و در پاييز باد آن را با خودش ببرد. قلب، راستش نمی دانم چيست؟ اما اين را می دانم که فقط جای آدمهای خيلی خيلی خوب است! برای همیشه … |♥Z♥| ![]() @ƁяιƖƖιαηт RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ƁяιƖƖιαηт - 15-08-2019 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() آبجی زری خیلی دوستت دارم جیگرررووو نفسووو تاآخرین نفس عاشقتمممم بهترینم یکی یدونم isehLiebedich دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ "@ RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - _ƇRAƵƳ_ - 15-08-2019 عددورقم مهم نیست بگو چندتا رفیق داری که حواسشون به حالت هست؟! .... چطوری مو کوتاه ![]() RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 15-08-2019 (: I LOVE YOU :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ƁяιƖƖιαηт RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 15-08-2019 (15-08-2019، 15:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. -آقای قآضی من میخوآم برم!
+کجآ؟! -قربونش∞^ــ^❤ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - _ƇRAƵƳ_ - 15-08-2019 موکوتاه رفاقت به تعداد نیست به معرفته یوسف یازده برادر داشت وحسین یه دونه عباس . سوزن رفاقت درتیوپ قلبم فرو رفت و گفت فیسسسس تازه فهمیدم پنچرتم رفیق ![]() . پین کدتیم رفیق! سه بار اشتباه بزنی فنا میشیم درست بزنی فدات میشیم!! RE: رِفیق جآن♡ ( بدووو بیاااا عااالیهههه ^ــ^ ) - ƁяιƖƖιαηт - 15-08-2019 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دوستت دارم آبجی ساراعاشقتممممممممم "@وینکس" |