انجمن های تخصصی  فلش خور
سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 (/showthread.php?tid=28183)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - haryy pattr - 12-03-2013

خیلی متشکرم حالا دیگه دعوا رو بذارید کنار

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - aCrimoniouSs - 12-03-2013

ای باباشمااگه ازش خوشتون نمیاد باشه چرا به نظر دیگران احترام نمیذارین؟؟؟؟؟؟؟
خوبه ..بدک نیسAngel

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - شکیبا..... - 12-03-2013

از جاستین متنفررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررمممممممممممممممممممممممAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - xoxo gurl:*) - 16-03-2013

مرسييييييييييييييى!!! من از فكتهاى بيبرى
خيلى خوشم مياد!!! لطفا بيشتر بذار!!!HeartSmile

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - Saeed_DVD - 18-03-2013

همش مسخره بازی های هالیوودی.
این پسره نه صدا داره نه خلاقیت. شخصیت اصلا جالبی هم نداره. اگه به مصاحبه هاش دقت کنین خیلی مغروره.
من نمی دونم چیشو دوست دارین. ولی به هر حال سلیقه ی هر کسی محترمه

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - яᎧмιиα - 18-03-2013

مرسی عسل خانم

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - مخ دخترا - 18-03-2013

یکی از سوالای بزرگ زندگی من تو این روزا اینکه چرا انقدر از این بیچاره بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuhHuh هرکی جوابمو بده ممنونش میشمHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - nazi98 - 18-03-2013

خیلی مچــــــــــکررررمHeartHeart

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - parmida.a - 18-03-2013

asheghesham...mersiHeart

choon hasodan azizamBig GrinSleepySleepySleepyAngelAngelAngelAngelHeartHeartHeartDodgyDodgyDodgy
SleepySleepySleepyBig GrinBig GrinHeartHeartHeartAngryDodgyAngel

Man ke ashegheshamHeartHeart

RE: سری جدید فکت های جاستین بیبر Justin Bieber Fact 2013 - Saeed_DVD - 18-03-2013

(18-03-2013، 21:35)مخ دخترا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از سوالای بزرگ زندگی من تو این روزا اینکه چرا انقدر از این بیچاره بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuhHuh هرکی جوابمو بده ممنونش میشمHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

من که گفتم

(18-03-2013، 21:23)Saeed_DVD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش مسخره بازی های هالیوودی.
این پسره نه صدا داره نه خلاقیت نه آهنگ سازی... شخصیت اصلا جالبی هم نداره. اگه به مصاحبه هاش دقت کنین خیلی مغروره.
من نمی دونم چیشو دوست دارین. ولی به هر حال سلیقه ی هر کسی محترمه