انجمن های تخصصی  فلش خور
مخوای بدونی چطور احضار کنی؟؟.........البته امتحان نکنی بهره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: مخوای بدونی چطور احضار کنی؟؟.........البته امتحان نکنی بهره (/showthread.php?tid=286403)

صفحه‌ها: 1 2

RE: مخوای بدونی چطور احضار کنی؟؟.........البته امتحان نکنی بهره - amir mahdi 1383 - 19-06-2020

(19-06-2020، 22:33)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 22:31)amir mahdi 1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 21:49)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 19:37)amir mahdi 1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 12:53)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماکه ازاین چیزها وحشت داری بسپار به ما Sleepy

من دارم برای خودتون میگم وگرنه شما احضار کنی یا نکنی برای من فرقی نداره

اره دیگه برا ما اسون و هیجان کارشم بالاس  Smile

اگه دوست داری احضار کن ولی اگه کردی یک لحظه هم بترسی باید بدونی افتادی توی بدبختی Smile

نه دیگه این کار جای ترس نداره حتی شک کردن هم حرووم  Sleepy

نگاه کن روح رو اگه دوست داری احضار کن ولی به هیچ عنوان جن احضار نکن

RE: مخوای بدونی چطور احضار کنی؟؟.........البته امتحان نکنی بهره - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 19-06-2020

(19-06-2020، 22:35)amir mahdi 1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 22:33)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 22:31)amir mahdi 1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 21:49)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 19:37)amir mahdi 1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم برای خودتون میگم وگرنه شما احضار کنی یا نکنی برای من فرقی نداره

اره دیگه برا ما اسون و هیجان کارشم بالاس  Smile

اگه دوست داری احضار کن ولی اگه کردی یک لحظه هم بترسی باید بدونی افتادی توی بدبختی Smile

نه دیگه این کار جای ترس نداره حتی شک کردن هم حرووم  Sleepy

نگاه کن روح رو اگه دوست داری احضار کن ولی به هیچ عنوان جن احضار نکن

اره جن دیگه شوخی نیستهر اتفاقی ممکن ...
ولی خب بازم باید بدونی چیکار کنی عصبی نکنی ش کار راحت انجام میشه  Sleepy

RE: مخوای بدونی چطور احضار کنی؟؟.........البته امتحان نکنی بهره - amir mahdi 1383 - 07-07-2020

واقعا که دویستا بازدید فقط یک سپاس

من دیگه حرفی ندارم

RE: مخوای بدونی چطور احضار کنی؟؟.........البته امتحان نکنی بهره - ¥^¥hossein pubg¥^¥ - 04-08-2020

تو خودت انجام دادی؟