انجمن های تخصصی  فلش خور
اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ (/showthread.php?tid=290683)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - kasra {K} - 26-10-2020

(25-10-2020، 18:58)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عحجب بیخیالین شماها

(25-10-2020، 17:35)kasra {K} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش خیلی با خون سردی میگمنهه

خیلی با خون سردی میگماین کارو نکن

عجب اونم میگم چشم چشم دیرگفتی
خخخخخ

(25-10-2020، 18:27)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بش میگم ** نخور بابا/=

حداقل تویکم باهاش دعوامیکنی شایدحرفت تاثیرداشته باشه

(25-10-2020، 17:35)kasra {K} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش خیلی با خون سردی میگمنهه

خیلی با خون سردی میگماین کارو نکن

اهل شیرازنیستی؟؟؟

نه داداش

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - _Strawberry_ - 26-10-2020

(26-10-2020، 15:47)kasra {K} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 18:58)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عحجب بیخیالین شماها

عجب اونم میگم چشم چشم دیرگفتی
خخخخخ

حداقل تویکم باهاش دعوامیکنی شایدحرفت تاثیرداشته باشه

اهل شیرازنیستی؟؟؟
حداقل بگوابجی

نه داداش

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - Emmɑ - 07-01-2021

اما من جوونم کلی ارزو دارم/:

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - Prometheus - 07-01-2021

میگم وایسا منم بیام هرکاری خواستی بکنی باهم میکنیم ^-^

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 07-01-2021

من که بلاکش کردم چطوری زنگ بزنه Telegh_20

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - rena_rouge - 07-01-2021

بهش میگم موفق باشی :|

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 07-01-2021

میگم: موفق باشی مردی بیا خوابم خبر بده
چون میدونم حرف مفت میزنه
ولی اگه بدونم خره و واقعا اینکارو میکنه
میگم: داداش یه لحظه دست نگه دار تا خودمو برسونم...خودتو بکشی میکشمت فقط آروم باش
Big Grin

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - THEDARKNESS - 07-01-2021

میگم موفق باشی
چون اون رفیقی که تو این موقعیت به من زنگ بزنه انقدر اسکله که نبودش بهتره Bb4

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - Open world - 07-01-2021

گ.ه نخور دادا:|

بعد میرفتم جمش میکردم با مارک کفشمم آشناش میکردم-_

RE: اگه دوستت زنگ بزنه بهت بگه میخوام خودکشی کنم چیکارمیکنی؟؟ - BIG-DARK - 07-01-2021

وایسا منم باهات بیام