انجمن های تخصصی  فلش خور
اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس (/showthread.php?tid=30326)

صفحه‌ها: 1 2

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - KINGKHAN - 24-08-2013

خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند  501 تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را  4xv بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه  پر بازی کنی ازت سو استفاده می

می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید  :97: اخه چرا تمام  دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم  تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم  تا 18 سالم بشه برم خواستگاری ....  من تا قبل از اینکه توبه

کنم  هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم  ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم 

اینم نظرات منه 13ساله

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - gesooya - 01-11-2013

(24-08-2013، 20:25)KINGKHAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند  501 تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را  4xv بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه  پر بازی کنی ازت سو استفاده می

می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید  :97: اخه چرا تمام  دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم  تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم  تا 18 سالم بشه برم خواستگاری ....  من تا قبل از اینکه توبه

کنم  هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم  ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم 

اینم نظرات منه 13ساله

به نظر من تو فعلا تو سنه خوبي نيستي نمي توني درك كني ولي اينطوري كه مي گي هم نيس نه افراط خوبه نه تفريط

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - ☼آریا☼ - 02-11-2013

(10-08-2013، 20:39)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2013، 22:11)M.H2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر جایی یه قانونی داره...
کشور ما هم اگه کسی بی حجاب باشه گشت ارشاد میاد حالیش میکنهDodgy

دقیقا این به اون در

این جا ارشاد با اخراج کردن چیزی رو حالیه کسی نمیکنه

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - ッツ محمـב هـاבے ツッ - 08-11-2013

خدا لعنتشون کنهDodgyDodgy

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - selina_love - 08-11-2013

Huh

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 08-11-2013

چه بی شعورن

RE: اخراج یک زن انباردار به خاطر حجاب! + عکس - لی مین هو3 - 07-04-2014

واقعا ما باید خوش حال باشیم که تو ایران زندگی می کنیم