انجمن های تخصصی  فلش خور
پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده (/showthread.php?tid=32005)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - Amir BF - 07-04-2013

ممنون!

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - مهدی خطر - 07-04-2013

خواهش میکنم

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - .sara:aramis - 07-04-2013

مرسی با اخری حال کردم
ممنونم

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - .maryam. - 07-04-2013

خیلی ممنون.زحمت کشیدی

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - ♠▒DERAGON▒♠ - 07-04-2013

باحال بود

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - مهدی خطر - 07-04-2013

امتیاز موضوع امده بود پایین مننون از همه ی پرسپولیسی ها که کمک کردن ودوباره داره میره بالا

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - aLiReZaZ-iM - 07-04-2013

(07-04-2013، 16:09)مهدی خطر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='علیرضا آبی پوش' pid='600424' dateline='1365257419']
آخه علی کریمی آدمه با اون فک درازش
مربی شما مربی با اون شکم درازو قد کوتاش علی کریمی بامرام نیست که هست شیش تایی نکرده که کردهدرضمن اسمش تو لیست بهترین بازیکنا جهانه شما که یکی از بازیکناتونم تو اون لیست نیست تو پرسپولیس دو تا بازیکن هست که اسمش تو اون لیستهTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

اشکال نداره فکر کنم دیشب توهم زیاد زدیBig Grin

(07-04-2013، 22:42)علیرضا آبی پوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2013، 16:09)مهدی خطر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='علیرضا آبی پوش' pid='600424' dateline='1365257419']
آخه علی کریمی آدمه با اون فک درازش
مربی شما مربی با اون شکم درازو قد کوتاش علی کریمی بامرام نیست که هست شیش تایی نکرده که کردهدرضمن اسمش تو لیست بهترین بازیکنا جهانه شما که یکی از بازیکناتونم تو اون لیست نیست تو پرسپولیس دو تا بازیکن هست که اسمش تو اون لیستهTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

اشکال نداره فکر کنم دیشب توهم زیاد زدیBig Grin
داداش TongueTongueTongueTongueتو که بیشتر از من زدی من اصلا چیزی نخوردم تو زیادی خوردی فکر کردی منم خوردم

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - aLiReZaZ-iM - 08-04-2013

خیلی با نمکی هم خودت هم نام کاربریت

RE: پرس پولیسیاش بیان تو عکس علی کریمی یه عکسه دیگه هم گذاشتم برا خنده - ROhÅற - 08-04-2013

یعنی شما عاشق برادران فکید واقعا که میدونم طرفدارای پرسپولیس بیشترن اخه به خاطر اینه که قشر با فرهنگ جامعه کمن