انجمن های تخصصی  فلش خور
فال درخت روز تولد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: فال درخت روز تولد (/showthread.php?tid=33572)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: فال درخت روز تولد - Ali MuSiC - 19-05-2013

انتقال یافت گفتگوی آزاد ...

RE: فال درخت روز تولد - arooos - 20-05-2013

من 26 تیرم درست بود اما تکراری Shy

RE: فال درخت روز تولد - sasa. - 20-05-2013

چهارده مهر تا 23 مهر - درخت افرا - نماد استقلال فكري
فردي معمولي نيست و سرشار از تصور و خلاقيت و ابتكار، خجالتي و تودار، بلندپرواز و مغرور است. متكي به نفس، به دنبال تجارب جديد و گاهي عصبي است اما حافظه و ذهني قوي دارد و به آساني ياد مي گيرد و هميشه ميخواهد اثري خوب روي ديگران داشته باشد
23 مهر لبه مرز بودم

RE: فال درخت روز تولد - مبینا 12 - 22-05-2013

11تا21اسفند-درخت لیموترش-نمادشک و تردید
باهوش و سخت کوش است.و انچه را زندگی به او می دهد می پذیرد.البته بعد از ان که سعی میکند شرایط بد را به خوب تغییر دهد.از فشارهی عصبی نفرت دارد.از مسافرت و تعطیلات کوتاه لذت می برد.ممکن است خشن به نظر اید اما واقعا روحی لطیف دارد. همیشه اماده جانفشانی برای افراد خانواده و دوستان است.بسیار با استعداد است اما برای استفاده و بهره بردن از انها باید زمان پیداکند.خصلت رهبری بالایی دارد و فوق العاده وفاداراست.
تا حدی درست بودWinkWink

RE: فال درخت روز تولد - Ƒαкє ѕмιƖє - 22-05-2013

منم دخت سرو نماد اعتماد به نفسBig GrinBig Grin

RE: فال درخت روز تولد - امیر2 - 22-05-2013

بيست و يك ارديبهشت تا 3 خرداد - درخت ون - نماد لندپروازي
فوق العاده جذاب، پرانرژي، خودجوش و پر مسئوليت است.انتقاد را دوست ندارد. جاه طلب، بلند پرواز، باهوش، مستعد و قابل اطمينان است. به پول اهمیت مي دهد. خواستار توجه از سوي ديگران است و به پشتوانه و حمايت احساسي نياز دارد
دقیقا بیست و یکم دنیا اومدم

RE: فال درخت روز تولد - مروارید - 22-05-2013

من 24 شهریورم
بيست و چهار شهريور تا 3 مهر - درخت فندق - نماد خارق العادگي
جذاب و گيرا، شوخ طبع، بسيار فهميده و فردي كه مي داند چطور روي ديگران تأثير ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعي فعال، مردمي و اغلب اوقات دمدمي مزاج، درستكار، كمال گرا و در رعايت عدل و انصاف قاضي خوبي است
والبت همیشه عاشق
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart:cool:

من 24 شهریورم
بيست و چهار شهريور تا 3 مهر - درخت فندق - نماد خارق العادگي
جذاب و گيرا، شوخ طبع، بسيار فهميده و فردي كه مي داند چطور روي ديگران تأثير ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعي فعال، مردمي و اغلب اوقات دمدمي مزاج، درستكار، كمال گرا و در رعايت عدل و انصاف قاضي خوبي است
والبت همیشه عاشق
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart:cool:
چه جالب مامیم هم 24 اسفنده هر 2 مون مانند هم هستیمbathtime:cool:

سپاسHuhHeart

RE: فال درخت روز تولد - faezeh.k - 22-05-2013

دقیقا خودم بودم.........................................درخت سیب .نماد عشق..................................................25خردادExclamation

RE: فال درخت روز تولد - سپهر A - 22-05-2013

من 4 مرداد بودم اعتماد به نفس! خواهش می کنم!!!!!!!!!!!

RE: فال درخت روز تولد - ☻امیرحسین☻ - 22-05-2013

به عنوان نویسنده متخصص عالی و درست بود سپاسBig Grin