![]() |
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! (/showthread.php?tid=3389) |
RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - ...Sara SHZ... - 20-02-2012 (20-02-2012، 23:41)jam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم!غصه نخور اخه باید چیزای جالب بذاری! ![]() RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - jam - 21-02-2012 ممنون ![]() RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - ...Sara SHZ... - 21-02-2012 (21-02-2012، 0:43)jam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببین کناره پاسخ دکمه سپاس هست به جایه ممنون اونو بزن! ![]() در ضمن چیزایی که میزاری جالب هسن اما بحث نمیشه روشون کرد ![]() ![]() در ضمن چیزایی که میزاری جالب هسن اما بحث نمیشه روشون کرد ![]() ![]() RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - amirj.j - 21-02-2012 خب اینا رو باید ناظمای انجمن بیان این اسپم ها رو پاک کنن و اگه دوبار به یکی اخطار بدن اونموقع اسپم ها هم کم میشه ![]() RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - farshad f - 25-02-2012 ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - poya - 25-02-2012 تو صفحه اول همشو توضيح داديم RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - EMINEM2 - 25-02-2012 (20-02-2012، 23:41)jam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا اینا رو نگو الآن میاد از سایت فرتت میکنه ها. پویا مدیر انجمنه!!! شوخی بود ![]() (21-02-2012، 0:51)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کلک میخوای طرفو بپیچونی و حال کنی؟؟ RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - amirj.j - 26-02-2012 میدونید که اینا اسپمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - ☭Nicola☭ - 08-03-2012 بالارفتن ستاره ها به سابقه تو انجمن هم بستگی داره(درکنار ارسال ها وسپاس های متقابل شما ودیگران)اعتبارهاهم موثرند واینکه موضوعی که آغاز می کنید ستاره های زیادی بگیره منظورم ستاره های کنار تایپیک هاست که هرچی بیش تر شانس شما برای گرفتن ستاره بیش تر RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - ~SoLTaN~ - 08-03-2012 تعداد ارسال هایی که باعث افزوده شدن ستاره ها میشود ! 1 ستاره :ثابت است و نیازی به فعالیت ندارد 2 ستاره :رسیدن ارسال ها از 1 تا 5 ارسال 3 ستاره :رسیدن ارسال ها از 5 به 50 ارسال 4 ستاره :رسیدن ارسال ها از 50 به 300 یا کمتر یا بیشتر 5 ستاره :رسیدن ارسال ها از 300 به 900 یا کمتر یا بیشتر 6 ستاره :این ستاره ها مخصوص مدیران ناظم است 7 ستاره :این ستاره ها مخصوص مدیر کل است 8 ستاره :این ستاره ها مخصوص Administrator است سپاس فراوان ... |