![]() |
درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... (/showthread.php?tid=34855) |
RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - leilajoon♥♥ - 18-07-2013 من درخت ون واقعا خوصیات خودمه. مرسی. ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - dj amir 1992 - 18-07-2013 من افرا بودم درست بود RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - monster girl+ - 18-07-2013 فردی مستقل، درستکار، با وفا که از ضد و نقیض گویی و بحث متنفر است. زندگی و دوستانش را دوست دارد. از بچه ها و حیوانات لذت میبرد. اجتماعی و شوخ طبع است و دوست دارد که بعد از ساعت های طولانی کار سخت استراحت کند و از استعداد هنری و هوش بالایی برخوردار است. woooooooooooooooooooooooooooow ![]() ![]() ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - HEART♥DEVIL - 18-07-2013 خرداد درست بود.......................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - samantha - 18-07-2013 من درخت صنوبرم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - sadaf2 - 18-07-2013 قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است. ممنون ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - مهدی8 - 18-07-2013 فقط 31 خرداد RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Mσηѕтєя Gιяℓ - 18-07-2013 6 تیر تا 4 مرداد) ( 25 دی تا 3 بهمن) درخت سرو ( اعتماد به نفس) فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد. مممرررسییییییییییی کاملا درسته دمت گرم ![]() ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ballet dancer - 18-07-2013 ( 3 تا 12 شهریور) ( 1 تا 10 اسفند) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است. ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - گریس - 18-07-2013 ( 3 تا 12 شهریور) ( 1 تا 10 اسفند) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است |