انجمن های تخصصی  فلش خور
جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها (/showthread.php?tid=349)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - Mahdi m.g - 07-12-2011

اقا فرید دستت درد نکنه عالی بود فقط یک چیزی رو درست ننوشتی اونم این بود 77000 ایرانی نه 75000 ایرانیBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - FARID.SHOMPET - 07-12-2011

امار های تاریخ همیشه با هم تفاوت دارن بعضی می ګویند ۷۵ هزار نفر بعضی هم می ګویند ۷۷ هزار نفر.

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - Mahdi m.g - 07-12-2011

اقا فرید من یک سخنرانی 2/5 ساعته دارم که اقای راعفی پور پژوهشگر صهیونیسم میاد و صحبت می کنه و من داخل همین سخنرانی شنیدم 77000 نفر.

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - FARID.SHOMPET - 07-12-2011

به همین دلیل می ګم امار های تاریخ ګوناګون هست.

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - ☭Nicola☭ - 03-03-2012

یهودی ها محترم نیستند همان ها بودند که حضرت عیسی(ع)را لو دادند.
پیامبر اسلام رو یک زن یهودی مسموم کرد وباعث شد پیامبر ربیع را نتواند ببیند.
هزاران پیامبر دیگه هم یهودی ها باعث رحلتشان شدند
کوروش هم اگه می دونست اونا این کارهارو میکنن بهشون کمک نمی کرد ولی کوروش آدمی نبود که بکشتشان حتی کسانی به بدی یهودی ها.
واقعا که خشایار شا چرا همچین کاری کرد ودستور کشتارو صادر کرد.همون یهودی ها که کوروش از بدبختی درشون آورد اونقدر نفوذ کردن تو دربار هخامنشی که کلا اساس های مهم حکومت هخامنشی رو بدست گرفتن وهمش به خاطر خوبی کوروش بود وآنها از این خوبی سو استفاده کردن وآخر هم به ایرانی ها خیانت کردن
درتاریخ هم یهودی ها(اسرائیل) به شوروی خیانت کردن وبه امریکا پیوستن درحالی که شوروی بود که اونا رو از بدبختی وفشار امپراتوری عظیم روسیه درآورد.زمان امپراتوری روسیه یهودی ها مسکن نداشتن لباسشان پاره بود ومدام درحال فرار ومهاجرت از این کشور بودند وسالانه چند قوم کشی ضد آنان صورت می گرفت.با یهودی ها باید به شیوه امپراتوری روسیه رفتار می شد نه شیوه ی آلمان های نازی.
اگه به یهودی ها خوبی نشه هیچ بدی نمی کنن

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - DIMA - 03-03-2012

این داستانو من یه سال پیش از یه پژوهشگر برجسته ی فراماسونری به نام علی اکبر رائفی پور شنیده بودم
تکراری بود ولی لازم بود گفته بشه

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - ☭Nicola☭ - 03-03-2012

مسئله مهم اینه که چرا خشایار شا قبول کرد تا اون700000ایرانی کشته بشن؟؟؟؟؟؟؟

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - wushu - 03-03-2012

اسرائیل؟ اینا اینقدر بدبختن که عاجز موندن از گرفتن غزه و لبنان که هیچی نداشتن و شکست خوردن چه برسه ایارن اگه مردشن حمله کنن چرا هی لاف میزنن اگه مردین چیزی دارین حمله کنین تا بهتون بگیم ایران یعنی چی عمو جون . کثیف بدبخت بیچاره ما یارانیم نژاد اریای تو چیه نژادت؟ نژاد سگه ما متمدنیم شما تمدنو تو لغت نامتون دارین ما خدا را داریم شما نعوذ به الله واژه ای به نام خدا دارین مرگ بر اسراییل کثیف خونخوار Angry

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - 1939 - 07-03-2012

(03-03-2012، 11:00)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبایی استر
ااحتمالا خشایارم در اون موقع مست بوده

RE: جشن پوریم و تراژدی قتل عام غمبار ایرانیان بدست اسرائیلی ها - sepidz - 11-03-2012

(03-03-2012، 11:00)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونا خشایار شاه رو مست کرده بودند