انجمن های تخصصی  فلش خور
موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- انجمن: فیلم و سینمای کره، ژاپن و چین (آسیای شرقی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=71)
+---- موضوع: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) (/showthread.php?tid=38236)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - small rose - 07-11-2013

بوس بوس کامسامیداHeartHeart

راسته؟

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - hemila - 17-11-2013

باشه من که عمل میکنم عشقم عزیزم عمرم هیون جونگ هست مرسی که گذاشتی این پست روHeartHeartHeartHeartHeartHeart:cool:Big Grinnkynky

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - gholbahar - 19-11-2013

اگه واقعی باشه پس من باید برم سمت جونگ مین چون خییییییییییییییییییییییییلی پروام!Tongueدرضمن خیییییییییییییلیم ازش خوشم میاد!

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - ko*minam - 20-11-2013

(17-11-2013، 14:39)hemila نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من که عمل میکنم عشقم عزیزم عمرم هیون جونگ هست مرسی که گذاشتی این پست روHeartHeartHeartHeartHeartHeart:cool:Big Grinnkynky
ببین مردموالکی امییییییییییدوارمیکنی به عشقشون برسن!!!
حالایهونرسیدن!!!کی میادازافسردگی درشون بیاره؟؟؟هااااان؟؟؟

(19-11-2013، 23:10)gholbahar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه واقعی باشه پس من باید برم سمت جونگ مین چون خییییییییییییییییییییییییلی پروام!Tongueدرضمن خیییییییییییییلیم ازش خوشم میاد!
نه بابا!!!!!RolleyesIdeaExclamationHuh
اماراس میگه خعععععععععلی پرروئه!!!!SmileRolleyesWinkBig Grin

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - گل سا2 - 20-11-2013

اخه منبع ایناکجاست؟؟؟؟ها؟؟؟؟

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - ko*minam - 17-12-2013

باباایناتوهمشون سربه فلک کشیده!!!!!!!Huh

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - sarina bieber - 24-12-2013

موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین بایدارامش خودتونو حفظ کنین  زنگ بزنین به کمیته طرفداران حیوانات بیان این گروه رو به باغ وحش جای اصلیشون منتقل کننSleepy:cool:

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - گل سا2 - 24-12-2013

ساریناتوحرف نزن!!!Angryپس توهم اگه جاستین رویه روزی دیدی حتمابه تیمارستان زنگ بزن بیان جمعش کنن!!!!یادت نره ها!!!TongueTongueTongueTongueTongue

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - tyjtfhdhr - 24-12-2013

جاسم بربری کم بود ناک اوت کردیمش داره میره حالا این دابل اس اومده

(24-12-2013، 13:59)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین بایدارامش خودتونو حفظ کنین  زنگ بزنین به کمیته طرفداران حیوانات بیان این گروه رو به باغ وحش جای اصلیشون منتقل کننSleepy:cool:

آفرین ازت راضیم

RE: موقعی که دابل اس رو دیدین باید چه رفتاری از خودتون داشته باشین(واقعی) - ko*minam - 25-12-2013

(24-12-2013، 13:59)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موقعی که جاستینومیبینین بایدزنگ بزنین مامانتون واستون یه شلواربیاره!!!!!!!!!
آخه ازبس زشته آدم متعجب میشه اختیارشوازدست میده!!!!!!!

(24-12-2013، 14:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاسم بربری کم بود ناک اوت کردیمش داره میره حالا این دابل اس اومده

آفرین ازت راضیم
Heartدابل اسHeart قبل ازجاستینم بودوهمیشه هم هس!!!!
عیییین ای جاستین وطرفدارای  تازه به دوران رسیده ش نیس!!!!