انجمن های تخصصی  فلش خور
سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! (/showthread.php?tid=39996)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 27-07-2013

(27-07-2013، 4:49)دشاشم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2013، 19:56)***star girl*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشاش چپهBig Grin
Big Grin
اونیکه چشاش چپه تویی....نه سلنا.DodgyDodgyDodgy

ممنونم سحر جان که در مورد سلنا نوشتی.........اون قدر بنویس تا چشای بعضی ها از اینکه چپ هست چپ تر بشه.HeartHeartBig GrinBig GrinTongueTongueHeartHeart

دوستت نهال

من نظر خودمو نوشتم!به تو ربطی نداره من چی میگم چشای خودت چپه دختره ی ....................

به تو ربطی نداره چش لوچی!!!!Angry
Angry
اگه دقت  کنی میفهمی در ضمن خیلی هم بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووقی
بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو​وووووووق

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 27-07-2013

(27-07-2013، 4:49)دشاشم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2013، 19:56)***star girl*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشاش چپهBig Grin
Big Grin

ممنونم سحر جان که در مورد سلنا نوشتی.........اون قدر بنویس تا چشای بعضی ها از اینکه چپ هست چپ تر بشه.HeartHeartBig GrinBig GrinTongueTongueHeartHeart

دوستت نهال

چشای خودتم خیلی سالم نیس که مال اون عقب مونده رو ساف میبینیAngry

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - ㄎムÐ Ǥノ尺レ - 27-07-2013

ممنون

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - خانومي - 27-07-2013

ججججججيگرهHeart

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - دشاشم - 07-08-2013

(27-07-2013، 11:53)***star girl*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشاش چپهBig Grin
Big Grin

دوستت نهال

چشای خودتم خیلی سالم نیس که مال اون عقب مونده رو ساف میبینیAngry
فکر کنم چسبیدی به دیوار چشم چپه اخه همه عاشق سلنا هستن25r3025r302i8d2i8d:84::84:crazycrazycrazycrazycrazycrazycrazy

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - RєƖαx gнσѕт - 07-08-2013

عاشقشم عشق منه مرسی اجی گلم

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - حانی خوشگله - 07-08-2013

ممنونHeart

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - "SoLmAz RaD" - 07-08-2013

خیلی خبر قدیمیه....

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 07-08-2013

فک میکنم اینکارو کرده تا مردم بیشتر بشینن فیلمو ببین....
دختره زرنگهBig Grin

RE: سلنا گومز: فیلم جدید مرا نبینید! - Gen_Aryan - 07-08-2013

عاقا من این فیلم رو دارم که Big GrinBig Grin
سوپره Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Spring Breakers یا یه همچین چیزی