![]() |
موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند (/showthread.php?tid=4934) |
RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - ...Sara SHZ... - 06-03-2012 (06-03-2012، 17:31)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مثلا!!!!!!!خب پس خیلی وقت نیست اخه یه جوری گفتی فک کردم چند سالی گذشته RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - ps3000 - 06-03-2012 اون موقع هم مدرسه رو ميپيچوندم ![]() ![]() ![]() RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - ...Sara SHZ... - 06-03-2012 (06-03-2012، 17:35)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - در جستجوی حقیقت - 06-03-2012 والله ما كه از همين الانش داريم تق و لق ميريم و هر كلاس كه دوس داريم ميريم و هركدوم دوس نداريم نميريم ![]() ولي هر سال اين حرفو ميزنن و تهديد ميكنن و ما حدود تا 23 اش ميريم براي صفا كردن بعدش مدرسه خودس منت ميكشه ميگه بريد ما نميريم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() علتش هم اينه كه بچه ها اكثرا نميان ما هم ميريم دلخوشي ميكنيم و غيره اون سال تازه با خودمون منچ و شطرنج و غيره آورده بوديم هي بازي مي كرديم ![]() ![]() ![]() اينو خوب به خاطر بسپريد هر مدرسه اي كه روزاي آخر رو سخت تر بگيره بچه ها كمتر ميان سال دوم كه بوديم هفته آخر رو همش امتحان گذاشته بودن و معلم تو كلاس بهمون گفت:اگه بيايد امتحان مي گيرم! نتيجه:هيچ كس نيومد ![]() ![]() ![]() ![]() البته بگما يه راه هم هست هر روز كيف رو ميگريم رو كولمون مثلا ميريم مدرسه بعد با بچه ها تو مدرسه ديدار مي كنيم بلافاصله منتقل ميشيم به گيم نت! RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - frozen✘girl - 06-03-2012 من که از بیستم به بعد نمیرم اینا چه خوش خیالنا 27و 28 موجه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - ...Sara SHZ... - 06-03-2012 (06-03-2012، 17:39)در جستجوی حقیقت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - ☭Nicola☭ - 06-03-2012 مدرسه ما که کلا هتله.اما باز الکی دارن اذیت می کنن امتحانات میان ترم دومو هفته بعد گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که هفته آخری همه بیان ونپیچونن وباید تا پنجشنبه هفته بعد بریم تازه کلی مشقق عید هم دادن .همون طور که گفتم هتله اصلا بلد نیستن درس بدن بعد کلی مشق وامتحان می گیرن.واقعا که .من که می پیچونم.هرچه باداباد اما دیدگاه کلیش تعطیلی بده وکاررو مختل می کنه وباعث تنبلی ونابهروری از پیشرفت کشور می شه وهمه باید مدام بدون تعطیلی کار کنن(البته من خودم هر وقت بخوام تعطیل می شم اما دیدگاه جامعه کمونیستی این بودش) RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - .ali. - 06-03-2012 مدرسه ما هم همین طوره بعضی موقع ها جیم میشیم گیم نت ![]() RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - ☭Nicola☭ - 06-03-2012 ولی کمک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: موجه بودن غیبت دانش آموزان ۲۷ و ۲۸ اسفند - pink devil - 06-03-2012 (06-03-2012، 16:57)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میدونم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |