![]() |
بررسی توان نظامی پاکستان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- موضوع: بررسی توان نظامی پاکستان (/showthread.php?tid=5574) |
RE: بررسی توان نظامی پاکستان - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 نقل قول: ما میتونیم از راه های خیلی بهتره مثلا تاثیر روی اقتصاد یا تاثیر گرفتن مردم جهان از استقلالمون امریکا رو از هم بپاشونیم مگه فقط قدرت به تیر و تفنگهاینو که خودمم گفتم ![]() من می گم ما سلاح هسته ای رو استفاده نمی کنیم وفقط با اون امریکا رو تهدید می کنیم که به ما حمله نکنه یا اگه زیادی اذیت کرد با اون تهدیدش می کنیم من اصولا مخالف مبادرت نظامی ودرگیری هستم.ما باید خودمونو در برابر امریکا دیوی قوی مجسم کنیم تا اونا حساب کار دستشون بیاد. حالا شما بگو ما که مثل امریکایی ها قاتل وجهان خوار نیستیم پس چه طور شما می گی اگر بمب هسته ای بسازیم جان انسان ها رو به خطر می اندازیم ما که استفاده در جنگ نمی کنیم؟ RE: بررسی توان نظامی پاکستان - wushu - 23-03-2012 خوب بیکاریم بسازیم این همه خرج کنیم بعدشم استفاده نکنیم با اون همه خطرات نگهداریش و غنی سازی و....... به نظرم اصلا نسازیم بهتره همین الانشم امریکا میترسه تهدید بکنه دیگه چه کاریه RE: بررسی توان نظامی پاکستان - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 می گم برای تهدید کردن امریکا وهم پیمانانش می سازیم واین کلی مارو قوی نشون می ده وبه هزینه اش صرف داره تازه ما تا چند مرحله اولیه رو یقینا پی رفتیم ودنیا هم می دونه اون چند مرحله اولیه به بمبی نمی رسه اما خداکنه ادامه بدن وما یک بمب باحال بسازیم وتو دشت کویر یا لوت آزمایش کنیم وفیلمشو به امریکا بفرستیم تا اونا حالشون گرفته شه.اونوقت امریکا جرات نمی کنه علیه ما تو اینترنت وماهواره تبلیغ کنه ومثل موش میفته به پامون وپیشنهاد لغو تحریم وصلح می کنه ولی ما قبول نمی کنیم واون موش کثیف رو له می کنیم ووقتی از ترس وحملات همه جانبه غیر نظامی ضعیف شدن کشوراشون از هم می پاشه وما با چند صد سرباز می ریزیم وکشورشونو می گیریم بدون جنگ وخونریزی(صلح آمیز ![]() RE: بررسی توان نظامی پاکستان - wushu - 23-03-2012 بعدشم مامانت میگه پسرم صبح شده پاشو از خواب ![]() اگه تو میگی داریم خوب قبول ولی منبع؟ اطلاعات موثق؟ بدون منبع قبول نمیکنم نشونم بده اونوفت ![]() RE: بررسی توان نظامی پاکستان - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 پنهانی داره انجام میشه همه مسائل نظامی وامنیتی کشور رو من وتو نباید بدونیم که.من از این جهت گفتم که بمب هسته ای حق مسلم ماست و... ![]() RE: بررسی توان نظامی پاکستان - wushu - 23-03-2012 اگه ساخته شده باشه هم یه بز هم میتونه بفهمه برادر یعنی این سازمان انرژِ اتمی اینقدر نفهمه؟ ![]() RE: بررسی توان نظامی پاکستان - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 گول زدن چند تا نماینده اوشکول که کاری نداره همین الآنش وزارت بهداشت میاد از رستورانا بازدید کنه رستورانیا گولشون می زنن وهمه چیو قایم میکنن ومامورا هم نمی فهمن اونا چه کثیف کاریایی می کنن.دقیقا مثل همونه. یا اینکه بهشون رشوه می دن و... ازاین جور کارا دیگه RE: بررسی توان نظامی پاکستان - wushu - 23-03-2012 ![]() ![]() RE: بررسی توان نظامی پاکستان - ☭Nicola☭ - 23-03-2012 نداره به این معنا نیست که ما نمی تونیم بمب اتم درست کنیم ما کاملا تواناییش رو داریم همون طور که رهبر معظم انقلاب گفتند که ما توانایی دست یابی به بمب اتم رو داریم اما به کار نمی گیریم. RE: بررسی توان نظامی پاکستان - 1939 - 23-03-2012 بمب هسته ای خوب نیست ولی برای اقتدار ما در خاورمیانه لازمه اگه بمب هسته ای داشتیم اینقدر عربا برامون شاخ و شونه نمیکشیدند اما داشتنش در کل بر خلاف قوانین انسانی هست |