انجمن های تخصصی  فلش خور
نهضت ملی شدن نــــــــفت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: نهضت ملی شدن نــــــــفت (/showthread.php?tid=6032)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: نهضت ملی شدن نــــــــفت - ☭Nicola☭ - 04-04-2012

نقل قول: در یک جا گفتید ایت الله کاشانی شاه رو دوست داشت که حرف خنده داریه 25r30
در واقع ایت الله کاشانی با بیشتر رفتار های شاه مخالف بود
پس این حرف آیت الله کاشانی مبنی بر حمایت شاه چیست؟

و در پاسخ به سوال اخبار الیوم مبنی بر اینکه به‌نظر شما بزرگ‌ترین اشتباه مصدق کدام است؟ گفت: «پایمال کردن قانون اساسی و و عدم اطاعت از اوامر شاه».[۲۷] او هم‌چنین اشتباه بزرگ مصدق را تلاش برای برقراری جمهوریت شمرد و گفت: «مصدق برای برقراری جمهوریت می‌کوشید. او شاه را مجبور کرد ایران را ترک کند؛ اما شاه با عزت و محبوبیت چند روز بعد برگشت. ملت شاه را دوست دارد.»[۲۸]

این هم حرف های دیگر او :

کاشانی در جواب روزنامهٔ المصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.»[

او هم‌چنین در مصاحبه با اخبارالیوم مصدق را به مرگ محکوم کرد: «این مصدق راه را گم کرده و مستحق چنین عاقبتی بوده‌است.تمام هم و غم او این شده بود که مردم فریاد بزنند زنده باد مصدق. مصدق به من و کشورش خیانت کرد.طبق شرع شریف اسلامی مجازات کسی که در فرماندهی و نمایندگی کشورش خیانت کند مرگ است.»

کاشانی نه تنها تمامی زحمات دکتر مصدق را به زیر سوال برد، که پا را فراتر گذاشته او را به داشتن جنون متهم کرد: «مصدق برای کشور کاری نکرد. نه یک خرابی را تعمیر کرد نه خیابانی را افتتاح کرد نه خزانه را نجات داد و نه ملت را متحد ساخت. حتی در مورد نفت که او ادعا داشت صاحب فکر ملی ساختن می‌باشد اگر این اتحادی که من در صفوف ملت بوجود آوردم نبود هرگز ملی نمی‌شد. او خیانت کرد. به من و کشور خیانت کرد. قبل از اینکه من با مصدق مخالفت کنم، ملت با او بود ولی پس از اینکه من با او مخالفت کردم ملت از دور او پراکنده شدند.

«مقام و کرسی صدارت مصدق را مسحور کرده بود. او دستخوش نوعی جنون شده بود.» آیت الله کاشانی

RE: نهضت ملی شدن نــــــــفت - .ali. - 05-04-2012

(04-04-2012، 21:12)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: در یک جا گفتید ایت الله کاشانی شاه رو دوست داشت که حرف خنده داریه 25r30
در واقع ایت الله کاشانی با بیشتر رفتار های شاه مخالف بود
پس این حرف آیت الله کاشانی مبنی بر حمایت شاه چیست؟

و در پاسخ به سوال اخبار الیوم مبنی بر اینکه به‌نظر شما بزرگ‌ترین اشتباه مصدق کدام است؟ گفت: «پایمال کردن قانون اساسی و و عدم اطاعت از اوامر شاه».[۲۷] او هم‌چنین اشتباه بزرگ مصدق را تلاش برای برقراری جمهوریت شمرد و گفت: «مصدق برای برقراری جمهوریت می‌کوشید. او شاه را مجبور کرد ایران را ترک کند؛ اما شاه با عزت و محبوبیت چند روز بعد برگشت. ملت شاه را دوست دارد.»[۲۸]

این هم حرف های دیگر او :

کاشانی در جواب روزنامهٔ المصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.»[

او هم‌چنین در مصاحبه با اخبارالیوم مصدق را به مرگ محکوم کرد: «این مصدق راه را گم کرده و مستحق چنین عاقبتی بوده‌است.تمام هم و غم او این شده بود که مردم فریاد بزنند زنده باد مصدق. مصدق به من و کشورش خیانت کرد.طبق شرع شریف اسلامی مجازات کسی که در فرماندهی و نمایندگی کشورش خیانت کند مرگ است.»

منبع اطلاعاتی شما غلط هست
در اون موقع رضا شاه اوضاعی ایجاد کرده بود که هرکسی حرفی سیاسی علیه دولت می زد اون شخص رو اعدام می کردن
پس چه جوری ملت اون موقع رضا شاه رو دوست داشتند ؟؟؟؟
ایت الله کاشانی هم چند بار به شاه تذکر دادند که از رفتار های زور گویانه پرهیز کنند
اما شاه نمی تونست اونو هم مثل بقیه بکشد چون که ایت الله کاشانی مرجع تقلید بود
و هر موقع که مردم می فهمیدند ایت الله کاشانی کشته شده قیام می کردند
این مطالبی که در باره ایت الله کاشانی گفته شده درباره دوست داشتن شاه و ... همش بر پایه دروغ می باشد

RE: نهضت ملی شدن نــــــــفت - ☭Nicola☭ - 05-04-2012

نقل قول: در اون موقع رضا شاه اوضاعی ایجاد کرده بود که هرکسی حرفی سیاسی علیه دولت می زد اون شخص رو اعدام می کردن
بحث رضا شاه نیست بحث محمد رضا پهلوی است اصلا بحث ما مربوط به دوره پهلوی دوم است وتمام خطابه ها نسبت به پهلوی دوم هست.
اول آنکه آن دوره اوایل محمد رضا پهلوی بود وآیت الله کاشانی محمدرضا پهلوی را خطاب قرار می دهد.دوم آنکه ملت حقیقتا شاه را نمی خواستند اما کاشانی که خود شاه را دوست داشت می پنداشت شاه خوب است وملت باید اورا دوست داشته باشند.

منبع منهم ویکیپدیا است که این مقاله اش با منبع کامل است اینم منبع
حرف اول

مصاحبه با روزنامه المصری، کیهان ۱۷ شهریور 1332

حرف دوم
کاشانی در جواب روزنامهٔ المصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.»

منبع=↑ کیهان، ۱۷ شهریور ۱۳۳۲

حرف سوم

منبع=↑ کیهان، ۲۳ شهریور ۱۳۳۲

من کوچکترین حرفی را بدون منبع نمی زنم.

RE: نهضت ملی شدن نــــــــفت - mina77 - 05-04-2012

درود بر روح پاک مصدق.

نقل قول: درود بر روح پاک مصدق.
چه روح پاکی؟ منظورتون فراماسونری اون یا بوسیدن دست سران ماسونهAngry.تایپیکو کامل بخونید وبعد نظر دهید.مگه شما قسم نامه فراماسونی مصدق ونوکری او برای انگلیس رو نمی دونید؟

RE: نهضت ملی شدن نــــــــفت - 1939 - 05-04-2012

بدین منظور من نظر نهایی ام را در مورد مصدق اعلام میکنم
من در تمام مدتی که شما داشتید بحث میکردید ساکت بودم و شاهد بحث شما ها بودم
و به عنوان ادمی بی طرف بحث شما را می سنجیدم
و به این نتیجه رسیدم که

مصدق وا قعا اون ادمی که میگفت نیست

برنده بحث از نظر من نیکلای هست

من باور نمیکنم که مصدق از انگلیسی ها باشه
شاید بقیه حرف ها درست باشه
ولی من به این اطمینان کامل دارن
امید وارم شما هم راضی شده باشید
که مصدق در اوایل فقط به نفع کشور ایران کار می کرد
ولی در اخر قضاوت نکنم بهتر است
اقای نیکلا هم دلیلی برای من نیاوردن که مصدق طرفدار انگلیسی ها بود

نقل قول: اقای نیکلا هم دلیلی برای من نیاوردن که مصدق طرفدار انگلیسی ها بود
Dodgyپس من اون قسم نامه انگلیس وبوسیدن دست یکی از سران ماسون انگلیس رو گداشتم چی بود؟دلیل از اون بهتر...؟؟

خود آیت الله کاشانی هم اذعان به نوکری مصدق برای انگلیس وهمکاری او با بیگانه کردند.

RE: نهضت ملی شدن نــــــــفت - mina77 - 05-04-2012

اگه مصدق نبود کی نفتو ملی می کرد؟

اگه این طور باشد پس نتیجه می گیریم
که مصدق در اوایل فردی بوده که برای منافع ایران کوشش می کرده ولی دراخر از مسیر درست منحرف شدن